بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی خصوصیات کیفی کلاله گیاه دارویی زعفران تحت تأثیر کاربرد غلظتهای مختلف کود بیولوژیک نیتروکسین آزمایشی در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی انجام شد. تیمار ها شامل غوطهوری کورمها قبل از کاشت و در سه سطح (۱۰/۵/۰ لیتر در هکتار)بود. نتایج حاصل اختلاف معنیداری را در صفات اندازه گیری شده در گیاهان تیمار شده، نسبت به شاهد نشان داد. براساس این نتایج، تیمارهای کودی بر میزان متابوایتهای ثانویه سافرانال ( عامل عطر)و کروسین(عامل رنگ)کلاله زعفران تأثیر معنیداری در سطح ۱ درصد داشته است. همچنین نیتروکسین توانست باعث افزایش پیکروکروسین (عامل طعم) کلاله در سطح احتمال ۵ درصد شود. بیشترین میزان کروسین و سافرانال به ترتیب به میزان ۴۶/۵۷ و ۱۷/۱ درصد از تیمار غوطه وری کورم ها در ۵ لیتر در هکتار و کمترین آن به ترتیب به میزان ۲۷/۱۳ و ۱۱ درصد از تیمار شاهد به دست آمد . از سویی دیگر غوطهوری کورم ها در تیمار ۱۰ لیتر در هکتار نیتروکسین باعث تولید بیشترین مقدار پیکروکروسین به میزان ۳۵/۹۳ درصد شد این در حالی بود که کمترین میزان پیکروکروسین از تیمار عدم استفاده از کود نیتروکسین به میزان ۲۴/۷۸ درصد به دست آمد. نتایج این آزمایش نشان داد که با توجه به اهمیت تولید مواد کشاورزی ارگانیک و تاثیر بسزای کودهای بیولوژیک در کاهش آثار مخرب کودهای شیمیایی، استفاده از مقادیر بهینه کود بیولوژیک نیتروکسین به منظور افزایش خواص کیفی کلاله زعفران اعم از عطر ،طعم و رنگ توصیه میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.