مدل سازی روند تغییرات در بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوب با استفاده از مدل HEC-RAS، (مطالعه موردی: شاخه قلعه شارخ از رودخانه زاینده رود در بالادست سد زاینده رود)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی روند تغییرات در بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوب با استفاده از مدل HEC-RAS، (مطالعه موردی: شاخه قلعه شارخ از رودخانه زاینده رود در بالادست سد زاینده رود) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی روند تغییرات در بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوب با استفاده از مدل HEC-RAS، (مطالعه موردی: شاخه قلعه شارخ از رودخانه زاینده رود در بالادست سد زاینده رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی روند تغییرات در بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوب با استفاده از مدل HEC-RAS، (مطالعه موردی: شاخه قلعه شارخ از رودخانه زاینده رود در بالادست سد زاینده رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی روند تغییرات در بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوب با استفاده از مدل HEC-RAS، (مطالعه موردی: شاخه قلعه شارخ از رودخانه زاینده رود در بالادست سد زاینده رود) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مطالعات مهندسی رودخانه به منظور استفاده بهینه و حفاظت این منابع طبیعی در برآوردن نیازهای بشری، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در واقع دلیل بسیاری از تغییرات مورفولوژیک در بازه های بالادست و پایین دست رودخانه ها تغییرات مکانی رسوب در بستر است، که علت ایجاد مشکلاتی از قبیل تخریب سازه های موجود در مسیر رودخانه ها و رسوبگرفتگی تاسیساتی از جمله ایستگاه های پمپاژ می باشد. در این تحقیق با استفاده از مدل یک بعدی HEC-RAS4.1 میزان رسوبگذاری و فرسایش در بستر و کناره های شاخه قلعه شارخ از رودخانه زایندهرود در بالادست سد زاینده رود شبیه سازی گردید. به منظور شبیه سازی جریان، اطلاعاتی همچون آمار رسوب ده ساله و آمار آبدهی بیست ساله از شرکت آب منطقه ای استان اصفهان تهیه و همچنین جهت استخراج مقاطع عرضی و طولی رودخانه از نقشه های ۱ به ۲۵۰۰۰ سازمان نقشه برداری کشور استفاده شد. نتایج مدل سازی نشان می دهد میزان متوسط دبی رسوب سالانه در بین سال های ۱۳۶۹ تا ۱۳۹۰ در منطقه ی مورد مطالعه ۱۵/۷۶ متر مکعب بر روز می باشد . بررسی فرسایش و رسوب گذاری در حالت متوسط دبی سالانه در سه مقطع انجام گردید. بحرانی ترین آنها یعنی مقطع ۳۵ در دو ساحل چپ و راست رودخانه فرسایش تقریباً یکسان و میزان آن از ۲۰ سانتی متر در سال ۱۳۷۵ به ۹۸ سانتی متر در سال ۱۳۹۰ رسیده است. همچنین در خط مرکزی همین مقطع از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۵ به میزان ۱۹ سانتی متر رسوبگذاری و از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ به میزان ۲۱ سانتی متر فرسایش اتفاق افتاده است. در پنج سال اول تغییرات قابل توجهی رخ نداده و از سال پنجم تا پایان دوره آماری ۲۲ سال به تدریج فرسایش اتفاق افتاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.