بررسی اثر سطوح نفوذناپذیر بر تغییرات اکولوژیک حوضه های آبخیز شهری مطالعه موردی: شهرستان زرین شهر استان اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطوح نفوذناپذیر بر تغییرات اکولوژیک حوضه های آبخیز شهری مطالعه موردی: شهرستان زرین شهر استان اصفهان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطوح نفوذناپذیر بر تغییرات اکولوژیک حوضه های آبخیز شهری مطالعه موردی: شهرستان زرین شهر استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح نفوذناپذیر بر تغییرات اکولوژیک حوضه های آبخیز شهری مطالعه موردی: شهرستان زرین شهر استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطوح نفوذناپذیر بر تغییرات اکولوژیک حوضه های آبخیز شهری مطالعه موردی: شهرستان زرین شهر استان اصفهان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تغییر کاربری اراضی و تبدیل آن به کاربری شهری سبب افزایش سطوح نفوذناپذیر و تغییر رژیم هیدرولوژیکی حوضه های آبخیز آن اراضی می گردد، به طوری که بخش بیشتری از بارش ها به رواناب تبدیل می شود و اثرات متفاوتی برشرایط اکولوژیک منطقه می گذارد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر تغییر کاربری و افزایش سطوح غیر قابل نفوذبر سیل خیزی منطقه و تغییرات اکولوژیک در بخشی از شهرستان زرین شهر واقع در استان اصفهان با استفاده از روش هیدروگراف شهری سانتاباربارا در محیط نرم افزار SMADA می باشد. بدین منظور ابتدا نقشه های مورد نیاز منطقه درمحیط GIS – Arc آماده و سپس فرآیند آماده سازی داده های بارش سالانه و حداکثر ۲۴ ساعته بر اساس اطلاعات ایستگاهسینوپتیک زرین شهر انجام و کلیه پارامترهای مورد نیاز مدل مذکور از جمله: زمان تمرکز، باران طراحی و شماره منحنی بررسی و تعیین گردید. سپس هیدروگراف سیل در محیط نرم افزاری SMADA با استفاده از داده های دو ایستگاه، پل کله در بالادست حوضه و لنج در پایین دست حوضه به عنوان ایستگاه های شاهد بررسی و شبیه سازی شد. نتایج این مطالعه نشان داد که تبدیل فضای سبز شهری به مناطق مسکونی، دبی اوج سیلاب، افزایش قابل توجهی می یابد. این تاثیر در دوره بازگشت های کوتاه مدت، بیشتر است که سبب بروز تغییرات زیادی در اکولوژی شهری از جمله: محدودیت در تصفیه ونفوذ آب در خاک، افزایش رواناب های آلوده و افزایش فرسایش در پایین دست حوضه آبخیز می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.