بررسی تاثیر مقادیر عنصر سیلیس بر صفات کمی و کیفی برنج طارم محلی در مزارع شالیزاری منطقه ساری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مقادیر عنصر سیلیس بر صفات کمی و کیفی برنج طارم محلی در مزارع شالیزاری منطقه ساری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مقادیر عنصر سیلیس بر صفات کمی و کیفی برنج طارم محلی در مزارع شالیزاری منطقه ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مقادیر عنصر سیلیس بر صفات کمی و کیفی برنج طارم محلی در مزارع شالیزاری منطقه ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مقادیر عنصر سیلیس بر صفات کمی و کیفی برنج طارم محلی در مزارع شالیزاری منطقه ساری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

برنج در گذر زمانی بسته به جا و مکان، فرهنگ و تمدن منطقه، نام های مختلفی به خود گرفته است .از این رو، برنج یکی از مهم ترین غلات جهان که منحصراً یک کالای استراتژیک به حساب می آید، که حدود ۹۲ درصد آن در آسیا تولید می شود. برنج گیاهی است که در بین غلات پس از گندم در سطح بسیار وسیعی از زمین های زراعی کشورهای مختلف جهان کشت می شود سطح زیر کشت برنج در دنیا کمتر از گندم ولی مقداربهره وری حاصل آن تقریباً برابر گندم است. به همین دلیل برای به فعلیت درآوردن این منابع مهم، بنده اثرنقش آفرینی یکی ازعناصرمفید را که جامعه هدف (کشاورزان منطقه ساری)، و نظایر با مشکل کاهش باروری زمین روبرو بودند،جهت این مهم انتخاب نموده که به شرح زیرخلاصه می گردد: این طرح تحقیقی به صورت آزمایشی با ۶ تیمار و ۵ تکرار، به صورت بلوک های کاملاً تصادفی در مزرعه ای واقع درمنطقه ضلع شمال شرقی شهرستان ساری، (روستای سمسکنده)، به اجرا درآمده است. در ابتدا، برنج مورد هدف، در خزانه کاملاًکنترل (جعبه ای)عمل آوری شده وپس ازآن به زمین تحت آزمایش، نشاکاری گردیده است. در زمان تعیین شده اضافه نمودن کودحاوی سیلیس صورت پذیرفت. و در نهایت اطلاعات جمع آوری شده در این طرح تحقیقی توسط نرم افزاراکسل و SAS تحلیل گردید. در این طرح تحقیقی مشخص شده است که با افزایش کودحاوی سیلیس، اگرچه اثر عنصر سیلیس برروی جامعه هدف بسیار معنی دار بوده، ولی مهمترین تاثیراستراتژیکی آن برروی پنجه افزایی، عملکرد دانه، وزن هزاردانه، ورس برنج و سایر شاخص های مورد بررسی بسیار معنی دار در سطح ۰۵/۰ و ۰۱/۰ نشان داده است. با افزایش تعداد پنجه بارور همبستگی مثبت و معنی داری با تعداد برگ درساقه، عملکرد کاه، طول دانه، عرض دانه، وزن هزاردانه، درصد سیلیس در برگ، درصد سیلیس در ساقه، بیوماس، درصد پروتئین، درصد فسفر و میانگین طول خوشه داشته و افزایش هم نشان داده است. با افزایش تعداد پنجه بارور همبستگی منفی و معنی داری با درصد ورس، درصدنشاسته، میانگین ارتفاع بوته و شاخص برداشت داشته که در این راستا هم در تحقیق فوق کاهش نشان داده است. این طرح پژوهشی برای اولین بار درمنطقه هدف(مازندران – ساری) به اجرا درآمده و برای سایر مناطق کشور کاربرد فراوان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.