تهیه و بررسی خواص پلی آمید- ایمید آروماتیک فعال نوری جدید حاوی آمینواسید در زنجیره اصلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه و بررسی خواص پلی آمید- ایمید آروماتیک فعال نوری جدید حاوی آمینواسید در زنجیره اصلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه و بررسی خواص پلی آمید- ایمید آروماتیک فعال نوری جدید حاوی آمینواسید در زنجیره اصلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و بررسی خواص پلی آمید- ایمید آروماتیک فعال نوری جدید حاوی آمینواسید در زنجیره اصلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه و بررسی خواص پلی آمید- ایمید آروماتیک فعال نوری جدید حاوی آمینواسید در زنجیره اصلی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
درطی این پروژه تحقیقاتی پلیآمی د- ایمی د مقاوم حرارت ی، فعال نوری و زیست تخریبپذیر جدید بر پایه آمینواسید کایرال سنتز شد.۱ بدین منظور ابتدا با استفاده از ترکیبات پیروملتیک دیانیدرید و آمینواسیدL -متیونین دیاسید فعال نوری سنتز شد. سپس این دیاسید با استفاده از معرف متراکمکننده تترا بوتیل آمونیم برماید/ تریفنیل فسفیت و ۱و۴ -دیآمینونفتالن از طریق پلیمرشدن تراکمی مستقیم تحت حرارت دهی معمولی واکنش داده شد. استفاده از معرف تترابوتیلآمونیمبرماید/ تریفنیلفسفیت یک روش کاملا۰ جدید برای سنتز پلی ایمیدها میباشد که نتایج قابل قبولی هم به دست آمد. تترابوتیلآمونیمبرماید مذاب به عنوان حلال سبز در واکنشهای پلیمرشدن مورد استفاده قرار گرفت. علت استفاده از اینمایع یونی، مقرون بهصرفه بودن آن است و جا یگزین خوب ی برا ی حلالهای سمی معمولی میباشد.ساختار شیمیایی پلیمر سنتز شده با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز و طیف رزونانس مغناطیسی هسته هیدروژن تأیید گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.