تحلیلی بر شرایط اقلیمی آسایش فصلی در راستای توسعه اکوتوریسم با استفاده از شاخص اقلیم گردشگریTCI استان گیلان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر شرایط اقلیمی آسایش فصلی در راستای توسعه اکوتوریسم با استفاده از شاخص اقلیم گردشگریTCI استان گیلان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر شرایط اقلیمی آسایش فصلی در راستای توسعه اکوتوریسم با استفاده از شاخص اقلیم گردشگریTCI استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر شرایط اقلیمی آسایش فصلی در راستای توسعه اکوتوریسم با استفاده از شاخص اقلیم گردشگریTCI استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر شرایط اقلیمی آسایش فصلی در راستای توسعه اکوتوریسم با استفاده از شاخص اقلیم گردشگریTCI استان گیلان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

به واسطه تأثیر عوامل اقلیمی در برنامهریزی توریسم تعیین شاخص آسایش اقلیمگردشگری (TCI (از اهمیت زیادی بر خوردار است. در این پروژه برای ارزیابی شرایط اقلیمگردشگری با استفاده از شاخص ایستگاه ۱۰ دادههای) Turism climate index) بیوکلیماتیکهواشناسی سینوپتیک استانگیلان در یک دوره آماری ۱۰ ساله (۲۰۱۲-۲۰۰۳ (جمعآوری شد و داده های ناقص از طریق روش رگرسیونخطی بازسازی گردید. در این مدل سیستمی ۷ پارامتر، میانگین بارشماهانه، میانگین دما، میانگین نم نسبی، بیشینه دما، کمینهی نسبی، میانگین روزانه ساعات آفتابی و سرعت باد مورد ارزیابی قرار گرفت. هدف از این پژوهش بررسی شرایط اقلیم -گردشگری استانگیلان بر اساس مدل TCI است و با استفاده از تکنیک سیستماطلاعات جغرافیایی (GIS ،(نقشه ی TCI را برای تمامی ماههای سال تهیه و ترسیم نموده است. نتایج این پژوهش نشان داد که شرایط مطلوب در این استان از لحاظ اقلیمگردشگری در ماه اردیبهشت است و نامناسبترین ماه از لحاظ اقلیم گردشگری ماه آبان میباشد که پایینترین مقدار TCIرا داشته است. ازلحاظ پوشش جغرافیایی شرایط ایدهآل اقلیمی در قسمتهای شمالغربی استان (شامل شهرهای تالش، آستارا، انزلی، کیاشهر، لاهیجان و رودسر) بیشتر حاکم میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.