بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بهبود کیفیت زندگی در جوامع روستایی، هدف غایی برنامه ها و پروژهها توسعه روستایی است. اما پیش شرط اصلی جهت دستیابی به این مهم، فراهم ساختن شرایط مناسب برای زندگی است که میتواند زمینه ساز ارتقاء شاخص های زیست پذیری در جوامع روستاییگردد. در همین راستا پژوهش حاضر در جهت سنجش عملکرد دهیاران در بهبود شاخص های زیست پذیری جوامع روستایی در دهستان اترک، شهرستان گنبدکاووس پرداخته است. روش تحقیق به صورت توصیفی-تحلیلی و پیمایشی میباشد که به منظور گروهبندی رضایتمندی روستاییان نسبت به عملکرد دهیاری از تفاوت انحراف معیار از میانگین یا معیار (ISDM (استفاده شده است. همچنین جامعه آماری در این پژوهش ساکنان دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس میباشند که به صورت تصادفی ۳۸۵نفر نمونه انتخاب و پرسشنامه بین آنها توزیع شده اس ت. در ای نپژوهش در پی دستیابی به نقش دهیاری ها به عنوان نهادی اجتماعی، در ارتقاء شاخصهای کیفیت زندگی در دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس هستیم که برای قضاوتی صحیح از ۲۱شاخص، در دو گروه شاخصهای ذهنی و شاخصهای عینی و دوب۹عد ارزیابی شخصی و ارزیابی کارکردی استفاده شده اس ت. نتایج حاصل از تحقیق حاکی از آنست که اکثر مؤلفههای زیست پذیری تاسطح ۹۹ درصد رابطه معناداری را نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.