ترکیبات فنلی سیب و خواص آن بر سلامت انسان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیبات فنلی سیب و خواص آن بر سلامت انسان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیبات فنلی سیب و خواص آن بر سلامت انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیبات فنلی سیب و خواص آن بر سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیبات فنلی سیب و خواص آن بر سلامت انسان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

سیب یکی از رایج ترین درختان میوه و مهمترین درخت کشت شده در مناطق معتدله است. ایران به دلیل نزدیکی به منشا پراکنش سیب (آسیای مرکزی)، دارای تنوع ژنتیکی زیادی از ارقام سیب است. سیبهای بومی گوشت قرمز از سیبهای ایرانی هستند که دارای تنوع ریختشناسی و ژنتیکی قابل ملاحظهای میباشند از نظر رنگ گوشت میوه، سیب دارای گوشت سفید تا قرمز است. سیب های گوشت قرمز اغلب بصورت وحشی و با فراوانی کم وجود دارند. وجود آنتوسیانین زیاد باعث قرمز بودن رنگ گوشت برخی از این سیب ها می باشد. بعضی از گونهها و واریتههای سیب استعداد و توانایی بالایی در تولید آنتوسیانین در اندامهای خود دارند. آنتوسیانینها متعلق به خانواده ترکیبات فلاونوئیدی بوده و به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی دارای اهمیت هستند. آنتوسیانینها رنگدانههای موجود در واکوئل هستند و باعث ایجاد رنگهای آبی، ارغوانی، قرمز در گیاهان عالی میگردند. این متابولیتهای ثانویه گیاهی دارای ارزش بسزایی در رژیم غذایی انسانها میباشد. آنتوسیانین موجود در این سیب نه تنها ظاهر بسیار جذابی به میوه میدهد بلکه دارای خواص دارویی زیادی است. پیشگیری از بیماریها در جامعه امروزی اهمیت فراوانی دارد و سلامتی یکی از ضروریترین جنبههای یک زندگی سالم میباشد سیب یکی از مهمترین میوههایی است که حاوی ترکیبات فنلی میباشد. این ترکیبات دارای خواص مفیدی بر سلامتی انسانها دارند. فعالیت آنتیاکسیدانی فنلها شناخته شده است و در بعضی از فعالیتهای بیولوژیکی شامل کاهش خطر بیماریهای قلبی، انواع دیابتها، ورم مفاصل، آسم، پوکی استخوان و سرطان دخیل هستند. با این حال خصوصیاتی مانند خواص بیولوژیکی آنها به ساختار شیمیاییشان بستگی دارد. در این مقاله ساختار شیمیایی، خواص و نقش ترکیبات فنلی را بر سلامت انسانها بررسی میکنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.