بررسی عناصر اقلیمی کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عناصر اقلیمی کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عناصر اقلیمی کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عناصر اقلیمی کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عناصر اقلیمی کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

عوامل محیطی و به ویژه آب و هوایی برای داشتن یک کشاورزی موفق، از مهمترین ارکان مطالعه است. تعیین پتانسیل اقلیمی مناسب محصول مورد نظر، مقدمه و پیش نیاز آمایش سرزمین و مطالعات الگوی کشت منطقهای نیز میباشد. و از آنجایی که یکی از محصولات مهم استان گیلان، چای میباشد لذا این مطالعه با هدف بررسی عناصر اقلیمی در کشت چای در استان گیلان با روش VIKOR انجام شده است. و دادههای موردنیاز برای کشت چای از قبیل مجموع بارش سالانه، میانگین دمای حداقل، میانگین دما حداکثر، میانگین دمای روزانه، میانگین دمای حداقل مطلق، میانگین حداکثر دمای مطلق،میانگین رطوبت ، می باشند که از سال (۱۳۹۳-۱۳۸۵ (از سایت هواشناسی استان گیلان برای ۸ ایستگاه سینوپتیک، اخذ و با روش VIKOR رتبه بندی انجام شده است، در این مدل مقدار Q بیانگر رتبه نهایی هر ایستگاه از مجموع ۹ معیار مورد مطالعه قرار گرفته است. ، نتایج تحقیق با روش ویکور نشان داد که بر اساس مقدار Q از نظر شاخصهای اقلیمی مورد مطالعه شهرستان انزلی رتبه ۱ ،بهواسطه برخورداری از اراضی زیر کشت مناسب و منابع آب کافی، بیش از سایر شهرستان ها مستعد کشت چای یم باشد، و شهرستان ماسوله رتبه ۸ را به عنوان منطقه نامساعد برای کشت چای می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.