رتبه بندی موانع بکارگیری بهینه فناوری اطلاعات در آموزش عالی در افق ۱۴۰۴(مطالعه موردی: دانشگاه علم و هنر یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رتبه بندی موانع بکارگیری بهینه فناوری اطلاعات در آموزش عالی در افق ۱۴۰۴(مطالعه موردی: دانشگاه علم و هنر یزد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رتبه بندی موانع بکارگیری بهینه فناوری اطلاعات در آموزش عالی در افق ۱۴۰۴(مطالعه موردی: دانشگاه علم و هنر یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رتبه بندی موانع بکارگیری بهینه فناوری اطلاعات در آموزش عالی در افق ۱۴۰۴(مطالعه موردی: دانشگاه علم و هنر یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رتبه بندی موانع بکارگیری بهینه فناوری اطلاعات در آموزش عالی در افق ۱۴۰۴(مطالعه موردی: دانشگاه علم و هنر یزد) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

گسترش فناوری اطلاعات در سال های پایانی تر قرن بیستم و ورود آن به برنامه های آموزشی کشورها، لزوم به کارگیری این پدیده را در فرآیندهای یاددهی و یادگیری افزایش داده است، در واقع در جهانی که روزبه روز مجهز به فناوری اطلاعات می شود، شیوه های سنتی یاددهی و یادگیری چندان کارساز نخواهد بود.هدف این مطالعه، ارائه ی رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی برای ارزیابی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش عالی است. دو روش تصمیم گیری چند معیاره برای حل مسئله پیشنهاد شده است. فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی ( (FAHPو تاپسیس فازی ((FTOPSIS؛ که اولی برای تعیین اوزان نسبی شاخص های مورد استفاده در انتخاب موانع و دومی برای رتبه بندی گزینه ها بکار برده شده است. زمانی که ارزیابی در برخی جنبه ها مبهم و غیر دقیق می باشد، رویکردهای تصمیم گیری چند معیاره فازی، راه حلی ترجیحی و مناسب است. در پایان مقاله نیز پیشنهادهایی برای پژوهش های آینده ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.