ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

تقاضا برای میوه های ارگانیک به خاطر ارزش غذایی بالا، کیفیت بهتر و نگهداری مناسب آن ها به سرعت رو به افزایش است. در پژوهش حاضر، اثر روش های تولید ارگانیک و متداول بر عمر انبارمانی میوه های کیوی رقم «هایوارد» در دو سال متوالی ارزیابی شد. صفاتی مانند مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، نسبت TSS/TA، سفتی بافت، کاهش وزن، ویتامین C، فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها در زمان برداشت، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ روز انبارداری در دمای ۱±۰.۵ درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی ۹۰±۵ درصد ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که درصد کاهش وزن میوه های ارگانیک در طی انبارداری به طور معنی داری کمتر از میوه های متداول بوده است و چنین میوه های سفتی بافت خود را در طی انبارداری بهتر حفظ کردند. همچنین، میزان ویتامین C، فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه های ارگانیک در زمان برداشت و در طی انبارداری نسبت به میوه های متداول بالاتر بوده است. میزان TSS میوه ها در زمان برداشت و در پایان انبارداری هر دو سال در میوه های متداول بیشتر بوده است، اما میزان TA میوه های ارگانیک در زمان برداشت و طی انبارداری نسبت به میوه های متداول بیشتر بود. بدین ترتیب میوه هایی که به شیوه ارگانیک تولید شدند علاوه بر بالا بودن ارزش غذایی ماندگاری بیشتری را در طی نگهداری در سردخانه نشان دادند.

کلید واژه: انبارداری، محصول ارگانیک، ظرفیت آنتی اکسیدانی، سفتی بافت، کاهش وزن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.