ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (۴C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP S) در صنعت PSP


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (۴C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP S) در صنعت PSP دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (۴C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP S) در صنعت PSP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (۴C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP S) در صنعت PSP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (۴C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP S) در صنعت PSP :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

طراحی استراتژی بازاریابی از طریق تجزیه و تحلیل موقعیت، فرصت های بازار را شناسایی و با تعریف بخش های مختلف بازار و تشخیص نقاط قوت و ضعف سازمان، شرایط رقابت را میسر می سازد. در دهه گذشته، پژوهشگران تلاش کرده اند تا مدلهایی ارائه دهند که بر اساس آن بتوان گونه های آرمانی استراتژی های بازاریابی را مشخص کرده و با همسو سازی و هم نوایی آنها هم افزایی را در سطح کلان سازمان میسر سازند. مقاله حاضر بر مبنای نظریه نقاط مرجع استراتژیک (SRP,S ) الگویی را جهت هماهنگی بین استراتژی بازاریابی در سطح کسب و کار و استراتژی وظیفه ای آمیخته بازاریابی ۴C و همچینین با تاکید بر تبلیغات هوشمند با توجه به مفهوم توسعه یافته آن در سالهای اخیر و به واسطه ابزارهایی که توسط تکنولوژی در اختیار قرار گرفته است، تبیین شده است. در این مقاله با توجه به مبنای فلسفی و منطقی نقاط مرجع استراتژیک، دو نقطه مرجع میزان کنترل (کم یا شدید) و کانون توجه (داخلی و خارجی) به عنوان نقاط مرجع اعلم در نظرگرفته شده اند. استراتژی بازاریابی در سطح کسب و کار و استراتژی آمیخته بازاریابی ۴C به همراه اضافه کردن تبلیغات با توجه و تاکید بر مبنای نقاط مرجع استراتژیک در این صنعت مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه آماری پژوهش، صنعت پرداخت الکترونیک (PSP ) و نمونه آماری آن شرکت آسان پرداخت پرشین بوده است. نتایج در نهایت منجر به الگویی پیشنهادی برای تبیین استراتژی آمیخته بازاریابی ۴C با برجسته سازی عنصر تبلیغات در راستای استراتژی بازاریابی شده و یکپارچگی استراتژی اختصاصی هر آمیخته انجام شده است. در این مقاله سعی شده است مدل مفهومی پیشنهادی با توجه به صنعت خاصی که در آن کار شده است ارتقا یکپارچگی و هم افزایی را برای سازمانها میسر سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.