هیدرولیز پروتئین های عضله خیار دریاییHolothuria parva با استفاده از آنزیم آلکالاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
هیدرولیز پروتئین های عضله خیار دریاییHolothuria parva با استفاده از آنزیم آلکالاز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد هیدرولیز پروتئین های عضله خیار دریاییHolothuria parva با استفاده از آنزیم آلکالاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی هیدرولیز پروتئین های عضله خیار دریاییHolothuria parva با استفاده از آنزیم آلکالاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن هیدرولیز پروتئین های عضله خیار دریاییHolothuria parva با استفاده از آنزیم آلکالاز :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر مطالعات بر روی جانوران دریایی به خصوص بیمهرگان، به طور قابل توجهی افزایش یافته و منجر به شناسایی مواد زیست فعال متعددی شده است . در این میان، خیار دریایی به دلیل دارا بودن مواد مختلف از جمله پپتیدها، که بر اساس خواص ساختاریخاصی که دارند، اثر ضدتوموری، ضد انعقادی و آنتی اکسیدانی از خود نشان می دهند بیشتر مورد توجه بوده است. در تحقیق حاضر، به منطور هیدرولیز پروتئین عضله خیار دریایی، مقدار ۵۰ گرم از عضله چرخ شده خیار دریایی .parva Holothuria با استفاده از آنزیم آلکالاز هیدرولیز شد. سپس بر اساس روش سنجش پروتئین BCA ، میزان پروتئین کل قبل از هیدرولیز ۲/۱۴ میلی گرم بر گرم بافت تر، میزان پروتئین عضله هیدرولیز شده خیار دریایی ۸۲/۵۵ میلی گرم بر گرم بافت تر و درصد هیدرولیز ۴/۵۲ % بدست آمد. در نهایت نتیجه گیری شد که آنزیم آلکالاز با درصد ۵/۱ در pH 5/7 و دمای ۵۵ درجه سانتی گراد می تواند ۴/۵۲ درصد از پروتئین های عضله خیار دریایی را هیدرولیز کرده و به پپتیدهای قابل استفاده در مطالعات زیست فعالی تبدیل نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.