ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات کادمیوم (Cd) و سرب (pb) در اثر مصرف ماهی کپور معمولی در انسان مطالعه موردی : شهرستان حمیدیه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات کادمیوم (Cd) و سرب (pb) در اثر مصرف ماهی کپور معمولی در انسان مطالعه موردی : شهرستان حمیدیه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات کادمیوم (Cd) و سرب (pb) در اثر مصرف ماهی کپور معمولی در انسان مطالعه موردی : شهرستان حمیدیه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات کادمیوم (Cd) و سرب (pb) در اثر مصرف ماهی کپور معمولی در انسان مطالعه موردی : شهرستان حمیدیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات کادمیوم (Cd) و سرب (pb) در اثر مصرف ماهی کپور معمولی در انسان مطالعه موردی : شهرستان حمیدیه :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
فلزات سننگی از طری فرایندهای شیمیایی و یا فرایندهای زیستیتجزیه نمی شوند و به راحتی وارد چرخه غذایی آبزیان می شود.آبزیان می توانند دارای میزان خطرناکی از بعضی از فلزات باشند کهممکن است هم برای ماهی و هم برای افرادی که آنها را مصرف میکنند مخاطره آمیز باشند . هدف از این مطالعه سنجش میزان سربو کادمیوم در عضله ماهیان میکور و تعیین مواجهه ناشی از مصرفاین ماهیان می باشند. ماهیان مورد نیاز به طور تصادفی از بازار واقعدر شنهر حمیدیه تهیه گردید. به منظور هضم نمونه ها، ۱ گرم ازنمونه برداشته شده و به آن ۱۰ میلی لیتر اسیدنیتریک غلیظ اضافهو بر روی حمام بن ماری بادرجه حرارت ۱۰۰ درجه سانتی گراد تانزدیک خشک شدن قرار داده شد. بعد از سرد شدن به آناسیدنیتریک ۴ درصد اضافه گردید و پس ازعبور از کاغذ صافیواتمن ۴۲ میکرون با آب مقطر دوبار تقطیر به حجم نهایی ۵۰ میلیلیتر رسید . نمونه های هضنم شده به وسیله دستگاه جذب اتمی مدل Ultima2c مورد آنالیز قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگی میزان فلزات سرب و کادمیوم درعضله ماهی کپور معمولی به ترتیب ۰.۷۹±۳.۳۱ و ۰.۵۶±۲.۲۴ (میلی گرم بر کیلوگرم وزن خشک) می باشد. نتایج حاصل از مقایسه غلظت سرب و کادمیوم در نمونه ماهی کپور با استانداردهای ذکر شده درجدول ۲نشان داد که غلظت سرب و کادمیوم در این گونه بالاتر از مقادیر استاندارد MAFF, FDA, FAO, WHO و استاندارد ملی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.