ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تأثیر نوع وغلظت عصاره ها و نوع اندام آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالبطرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی در این آزمایش نوع عصاره (استنی، الکلی و آبی)، غلظت عصاره (۰/۱ و ۰/۲)و نوع اندام (ریشه و برگ) بود. نتایج نشان داد که نوع اندام و نوععصاره به طور معنی دار در سطح احتمال یک درصد و اثر متقابلنوع عصاره با نوع اندام در سطح احتمال پنج درصد بر فعالیت آنتیاکسیدان تأثیر داشت. نتایج تجزیه واریانس حاکی از آن بود کهغلظت عصاره و اثر متقابل نوع عصاره با غلظت عصاره، غلظت عصارهبا نوع اندام و همچنین اثر سه فاکتوره نوع عصاره با غلظت عصاره ونوع اندام تأثیر معنی داری بر اثر فعالیت آنتی اکسیدان نداشت.همینطور بیشترین درصد فعالیت آنتی اکسیدان مربوط به ریشه باعصاره استنی و غلظت ۰/۱ گرم بر میلی لیتر با ۵۰/۶۷ درصد و کمترین درصد مربوط به ریشه با عصاره آبی و غلظت ۰/۲ با صفر درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.