ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تدثیر نوع و غلظت عصاره ها و نوع اندام :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
به منظور ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه تاتوره تحت تأثیر نوع وغلظت عصاره ها و نوع اندام آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالبطرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی در این آزمایش نوع عصاره (استنی، الکلی و آبی)، غلظت عصاره (۰/۱ و ۰/۲)و نوع اندام (ریشه و برگ) بود. نتایج نشان داد که نوع اندام و نوععصاره به طور معنی دار در سطح احتمال یک درصد و اثر متقابلنوع عصاره با نوع اندام در سطح احتمال پنج درصد بر فعالیت آنتیاکسیدان تأثیر داشت. نتایج تجزیه واریانس حاکی از آن بود کهغلظت عصاره و اثر متقابل نوع عصاره با غلظت عصاره، غلظت عصارهبا نوع اندام و همچنین اثر سه فاکتوره نوع عصاره با غلظت عصاره ونوع اندام تأثیر معنی داری بر اثر فعالیت آنتی اکسیدان نداشت.همینطور بیشترین درصد فعالیت آنتی اکسیدان مربوط به ریشه باعصاره استنی و غلظت ۰/۱ گرم بر میلی لیتر با ۵۰/۶۷ درصد و کمترین درصد مربوط به ریشه با عصاره آبی و غلظت ۰/۲ با صفر درصد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.