شبیه سازی عملکرد، برآورد تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری یونجه در چین ها و سال های مختلف با استفاده از مدل AquaCrop


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی عملکرد، برآورد تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری یونجه در چین ها و سال های مختلف با استفاده از مدل AquaCrop دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی عملکرد، برآورد تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری یونجه در چین ها و سال های مختلف با استفاده از مدل AquaCrop  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی عملکرد، برآورد تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری یونجه در چین ها و سال های مختلف با استفاده از مدل AquaCrop،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی عملکرد، برآورد تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری یونجه در چین ها و سال های مختلف با استفاده از مدل AquaCrop :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در سال های اخیر، مجموعه ای از مدل ها برای مطالعه روابط آب، خاک و گیاه توسعه یافته است. یکی از این مدل ها AquaCropاست که سازمان خواربار جهانی آن را توسعه داد. این مدل قادر است عملکرد محصولات مختلف را شبیه سازی کند. یونجه از جمله گیاهان علوفه ای چندساله ای است که در هر سال دارای چندین چین می باشد. مدل AquaCrop برای شبیه سازی عملکردیونجه در چین های مختلف طی سال های مختلف برداشت واسنجی شد. پوشش گیاهی اولیه، پوشش گیاهی بیشینه، عمق توسعه ریشهاولیه، عمق توسعه ریشه بیشینه، ضریب گیاهی، تاریخ های جوانهزنی، گل دهی، حداکثر پوشش گیاهی، شروع پیری پوشش گیاهی ورسیدگی فیزیولوژیک پارامترهای واسنجی شده مدل طی شش سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۴ بودند. عملکرد یونجه طی سال های مذکور مورداعتبارسنجی قرار گرفت. شاخص ارزیابی مزرعهای شامل ضریب همبستگی غیرخطی ((R(2) مجذور میانگین مربعات خطای نرمال شده (NRMSE)، ضریب باقیمانده (CRM)، و کارایی مدل سازی (EF) برای اعتبارسنجی استفاده شدند. CRM مثبت در اغلب نتایج نشان از کم برآورد بودن مدل بود. بیشینه (R(2 برابر یک و ۰/۰۴NRMSE نشان از دقت بالای مدل در شبیه سازی عملکرد بود. تبخیر و تعرق واقعی و بهره وری به وسیله مدل برآورد گردید. بهره وری محصول در بیشینه مقدار آن از متوسط کشوری کمتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.