ارزیابی مدلهای تجربی و فیزیکی تخمین تبخیر و تعرق در گلخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی مدلهای تجربی و فیزیکی تخمین تبخیر و تعرق در گلخانه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی مدلهای تجربی و فیزیکی تخمین تبخیر و تعرق در گلخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مدلهای تجربی و فیزیکی تخمین تبخیر و تعرق در گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی مدلهای تجربی و فیزیکی تخمین تبخیر و تعرق در گلخانه :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
در این مطالعه تبخیر-تعرق روزانه گیاه مرجع چمن و خیار گلخانه ای به روش لایسیمتری در منطقه ارومیه اندازه گیری شد.پارامترهای اقلیمی مؤثر بر فرآیند تبخیر-تعرق، همزمان با اندازه گیری تبخیر-تعرق اندازه گیری گردید. به منظور سنجش کارایی پنج مدلرایج تبخیر-تعرق شامل پنمن فائو، پنمن-مانتیث فائو، تشعشعی فائو، پریستلی تیلور و هارگریوز، مهدار اندازه گیری شده تبخیر-تعرق داخلگلخانه با مقادیر محاسبه شده توسط این مدلها مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد پارامترهای کمبود فشار بخار هوا و تشعشع ،همبستگی خطی قابل ملاحظه ای با تبخیر-تعرق اندازه گیری شده دارند. براساس نتایج، برای محصول خیار، مدل پنمن فائو با (R(2 برابر با ۰/۶۶ و RMSE برابر ۰/۴۲۴، بهترین برآورد از تبخیر-تعرق را میدهد (R(2 برای مدلهای پنمن-مانتیث فائو، تشعشعی فائو، پریستلی تیلور و هارگریوز به ترتیب ۰/۵۵، ۰/۵۶، ۰/۵۶ و ۰/۶۴ میباشد. برای گیاه مرجع، مدل هارگریوز با (R(2 برابر با ۰/۸۷ و RMSE برابر ۰/۴۳۵، بهترین برآورد از تبخیر-تعرق را می دهد. مقدار (R(2 برابر با ۰/۳۰ و RMSE برابر با ۰/۶ برای مدل پنمن-مانتیث فائو ضعف کارایی این مدلرا در تخمین تبخیر-تعرق گیاه مرجع نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.