اثر تنش شوری بر نشت الکترولیت و غلظت عناصر غذایی اسفناج تحت سطوح مختلف آبیاری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری بر نشت الکترولیت و غلظت عناصر غذایی اسفناج تحت سطوح مختلف آبیاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری بر نشت الکترولیت و غلظت عناصر غذایی اسفناج تحت سطوح مختلف آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر نشت الکترولیت و غلظت عناصر غذایی اسفناج تحت سطوح مختلف آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری بر نشت الکترولیت و غلظت عناصر غذایی اسفناج تحت سطوح مختلف آبیاری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر افزایش تقاضای آب در بخش های مختلف و محدودیت منابع آبی مشکلات زیادی بویژه در بخش کشاورزی ایجاد نمودهاست. از این رو جستجو برای یافتن منابع جدید و قابل جایگزین آب امری ضروری است. آب دریا یکی از این منابع است که استفاده ازآن دربخش کشاورزی می تواند مورد بررسی قرار گیرد، در همین راستا طی پژوهشی شش سطح شوری ناشی از ترکیب آب دریا باآب معمولی به ترتیب با نسبت های ۰، ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد، و سه سطح آبیاری شامل ۸۰، ۱۰۰ و ۱۲۰ درصد تبخیر از تشت کلاس A، بر گیاه اسفناج مورد آزمایش قرار گرفت. طرح آزمایشی در قالب فاکتوریل کاملا تصادفی در سال ۱۳۹۴ در دانشگاه کشاورزی و منابعطبیعی گرگان اجرا شد. و نتایج آن نشان داد که سطوح شوری اثر معنی داری در سطح احتمال یک درصد بر غلظت عناصر سدیم وپتاسیم اندام هوایی اسفناج داشت. نشت الکترولیت نیز با افزایش شوری افزایش نشان داد اما این افزایش معنی دار نبود. تحت سطوحمختلف آبیاری هیچ یک از پارامترها تغییر معنی داری از خود نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.