تاثیر عصاره آبی، چای سیاه- هل بر مقادیر کراتین کیناز ( CK)و شاخص خستگی( LDH) پلاسما پس از یک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آبی، چای سیاه- هل بر مقادیر کراتین کیناز ( CK)و شاخص خستگی( LDH) پلاسما پس از یک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آبی، چای سیاه- هل بر مقادیر کراتین کیناز ( CK)و شاخص خستگی( LDH) پلاسما پس از یک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آبی، چای سیاه- هل بر مقادیر کراتین کیناز ( CK)و شاخص خستگی( LDH) پلاسما پس از یک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آبی، چای سیاه- هل بر مقادیر کراتین کیناز ( CK)و شاخص خستگی( LDH) پلاسما پس از یک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مقدمه:فعالیت بدنی و ورزش به علت افزایش روند اکسیداسیون سلولی موجب تولید رادیکال های آزاد و افزایش ROS(گونه های فعال اکسیژن) می شود که این پدیده در دراز مدت تخریب بافتی را به همراه دارد. عدم تعادل بین تولیدرادیکال های آزاد و سیستم دفاع آنتی اکسیدانی باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و آسیب های عضلانی می شود. به همیندلیل ورزشکاران و افراد فعال نیازمند مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی می باشند.هدف از این پژوهش تاثیر عصاره چای سیاه – هل بر مقادیر کراتین کیناز (CK )و شاخص خستگی(LDH)پلاسماپس ازیک وهله فعالیت درمانده ساز در دانشجویان پسر ورزشکار بود.مواد و روش ها:۲۰ورزشکار پسر حرفه ای(بامیانگین سنی ۱±۲۱سال، قد ۶/۸۸±۱۷۵/۱۳سانتی متر، وزن ۶۹/۲۲±۷/۱۰کیلوگرم و شاخص توده بدن ۲/۲۱ ±۲۲/۲۱کیلو گرم بر متر مربع) انتخاب و به طور تصادفی به ۲گروهمداخله(۱۰نفر) و گروه دارونما(۱۰نفر) تقسیم شده و گروه مداخله به مدت۱۴روز هر روز مقدار ۳گرم هل و یک گرم چایبصورت ۱۰۰میلی لیتر عصاره ی آبی چای سیاه – هل دریافت کردند. بعد از ۱۴روز مکمل گیری آزمودنی ها با شدت %۷۰حداکثر اکسیژن مصرفی روی تردمیل به مدت ۴۵دقیقه دویدند. ۵میلی لیتر خون، قبل از دریافت مکمل، ۱۴روز پس ازدریافت مکمل، بلافاصله و ۶۰دقیقه پس از فعالیت جهت ارزیابی مقادیر کراتین کیناز (CK )و شاخص خستگی(LDH ) پلاسما جمع آوری شد و مورد تجزیه تحلیل آماری قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون کولموگروف –اسمیرنوف برای تعیین نرمال بودن داده ها و برای تفسیر شاخص ها در پاسخ به مکمل و ورزش در دو گروه از آزمون tمستقل و برای مقایسه تغییرات درون گروهی داده ها از تحلیل واریانس یک طرفه در سطح معناداری p< 0/05در نرمافزار Spss20استفاده شد.نتایج: سطوح پلاسمایی کراتین کیناز و لاکتات دهیدروژناز در گروه دارونما به طور معنی داری افزایش و در گروه عصارهآبی چای سیاه- هل به طور معنی داری کاهش یافت، به نظر می رسد مصرف ۱۴روز عصاره چای سیاه- هل قبل از فعالیتدرمانده ساز می تواند موجب کاهش شاخص های آسیب عضلانی در خون شود. لذا پیشنهاد می شود مکمل گیری با عصارهآبی چای سیاه-هل قبل از انجام فعالیت های درمانده ساز یک اقدام پیشگیرانه برای کاهش بروز آسیب های عضلانی ناشیاز فعالیت می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.