تحقیق مجلس شوراى اسلامى
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق مجلس شوراى اسلامى دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق مجلس شوراى اسلامى کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مجلس شوراى اسلامى،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق مجلس شوراى اسلامى :
مجلس شوراى اسلامى
اصل شصت و دوم
اصل شصت و چهارم
اصل شصت و ششم
اصل شصت و هشتم
اصل هفتادم
اصل شصت و سوم
اصل شصت و پنجم
اصل شصت و هفتم
اصل شصت و نهم
اصل شصت و دوم
مجلس شوراى اسلامى از نمایندگان ملت که بهطور مستقیم و با رأى مخفى انتخاب مىشوند تشکیل مىگردد.
شرایط انتخابکنندگان و انتخابشوندگان و کیفیت انتخابات را قانون معین خواهد کرد. اصل شصت و سوم
دوره نمایندگى مجلس شوراى اسلامى چهار سال است. انتخابات هر دوره باید پیش از پایان دوره قبل برگزار شود بهطورى که کشور در هیچ زمان بدون مجلس نباشد.
اصل شصت و چهارم
عده نمایندگان مجلس شوراى اسلامى دویست و هفتاد نفر است و از تاریخ همهپرسى سال یکهزار و سیصد و شصت و هشت هجرى شمسى پس از هر ده سال، با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیائى و نظایر آنها حداکثر بیست نفر نماینده مىتواند اضافه شود.
زرتشتیان و کلیمیان هر کدام یک نماینده و مسیحیان آشورى و کلدانى مجموعاً یک نماینده و مسیحیان ارمنى جنوب و شمال هر کدام یک نماینده انتخاب مىکنند.
محدوده حوزههاى انتخابیه و تعداد نمایندگان را قانون معین مىکند ().
() . متن اصل شصت و چهارم قبل از تجدید نظر:
عده نمایندگان مجلس شوراى ملى دویست و هفتاد نفر است و پس از هر ده سال در صورت زیاد شدن جمعیت کشور در هر حوزه انتخابى به نسبت هر یکصد و پنجاه هزار نفر یک نماینده اضافه مىشود. زرتشتیان و کلیمیان هرکدام یک نماینده و مسیحیان آشورى و کلدانى مجموعاً یک نماینده و مسیحیان ارمنى جنوب و شمال هرکدام یک نماینده انتخاب مىکنند و در صورت افزایش جمعیت هریک از اقلیتها پس از هر ده سال به ازاء هر یکصد و پنجاه هزار نفر اضافى یک نماینده اضافى خواهد داشت. مقررات مربوط به انتخابات را قانون معین مىکند.
اصل شصت و پنجم
پس از برگزارى انتخابات، جلسات مجلس شوراى اسلامى با حضور دو سوم مجموع نمایندگان رسمیت مىیابد و تصویب طرحها و لوایح طبق آئیننامه مصوب داخلى انجام مىگیرد مگر در مواردىکه در قانوناساسى نصاب خاصى تعیین شده باشد.
براى تصویب آئیننامه داخلى موافقت دوسوم حاضران لازم است.
اصل شصت و ششم
ترتیب انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس و تعداد کمیسیونها و دوره تصدى آنها و امور مربوط به مذاکرات و انتظامات مجلس بهوسیله آئیننامه داخلى مجلس معین مىگردد.
اصل شصت و هفتم
نمایندگان باید در نخستین جلسه مجلس بهترتیب زیر سوگند یاد کنند و متن قسمنامه را امضاء نمایند.
بسماللهالرّحمنالرّحیم
من در برابر قرآن مجید، به خداى قادر متعال سوگند یاد مىکنم و با تکیه بر شرف انسانى خویش تعهد مىنمایم که پاسدار حریم اسلام و نگاهبان دستاوردهاى انقلاباسلامى ملت ایران و مبانى جمهورى اسلامى باشم، ودیعهاى را که ملت به ما سپرده بهعنوان امینى عادل پاسدارى کنم و در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوا را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلاء کشور و حفظ حقوق ملت و خدمات به مردم پاىبند باشم، از قانوناساسى دفاع کنم و در گفتهها و نوشتهها و اظهارنظرها، استقلال کشور و آزادى مردم و تأمین مصالح آنها را مدنظر داشته باشم.
نمایندگان اقلیتهاى دینى این سوگند را با ذکر کتاب آسمانى خود یاد خواهند کرد.
نمایندگانى که در جلسه نخست شرکت ندارند باید در اولین جلسهاى که حضور پیدا مىکنند مراسم سوگند را بهجاى آورند.
اصل شصت و هشتم
در زمان جنگ و اشغال نظامى کشور به پیشنهاد رئیسجمهور و تصویب سه چهارم مجموع نمایندگان و تائید شوراى نگهبان انتخابات نقاط اشغال شده یا تمامى مملکت براى مدت معینى متوقف مىشود و در صورت عدم تشکیل مجلس جدید، مجلس سابق بهکار خود ادامه خواهد داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.