نقش پوتریسین روی بهبود ویژگی های کمی میوه توت فرنگی ارگانیک در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش پوتریسین روی بهبود ویژگی های کمی میوه توت فرنگی ارگانیک در شرایط گلخانه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش پوتریسین روی بهبود ویژگی های کمی میوه توت فرنگی ارگانیک در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش پوتریسین روی بهبود ویژگی های کمی میوه توت فرنگی ارگانیک در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش پوتریسین روی بهبود ویژگی های کمی میوه توت فرنگی ارگانیک در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق تاثیر زمان و سطوح مختلف پوترسین روی برخی از ویژگیهای کمی توتفرنگی رقم پاروس بررسی گردیده است. بدین ترتیب محلولپاشی بوتهها، با پوتریسین با غلظتهای صفر )شاهد ۰/۰۰۱و۰/۰۰۲میلی مولار در دو مرحله زمانی ) مرحله ۰۰ روز بعد از کشت نشا، شروع گلدهی( به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار در شرایط گلخانه انجام گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد، عملکرد، وزن و تعداد فندقه میوه بوتههای تیمار شده با سطوح مختلف پوترسین نسبت به تیمار شاهد به طور معنی دار افزایش یافت. بطوریکه، موثرترین تیمار، پوترسین۰/۰۰۲ میلی مولار و بهترین زمان محلولپاشی، مرحله شروع گلدهی بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.