طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار :
کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره میاندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران میباشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یکسری تکنیک ها و روشهای افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیشگیری هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیشگیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول میباشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.
روشهای اضافه کردن ید:
الف- نمک ایده آلترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خئاهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به نمک بسیار ساده هستند . ضمن اینکه اضافه کردن ید ، ظاهر و مزه نمک را تحت تاثیر قرار نمیدهد.
ب- اضافه کردن ترکیبات یددار به آب آشامیدنی.
پ- توزیع قرصهای حاوی ترکیبات ید.
ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.
نحوه یددار کردن نمک :
الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار میگیرد.
ب- اضافهکردن ترکیباتیدبه صورتقطرهای: که برای نمککریستال مورد استفاده قرار میگیرد.
پ- روش اسپری کردن.
ت-تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.
از بین روشهای فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک موفقیتآمیزتر از سایر روشها هستند.
با توجه به اهمیت مصرف ید و تاکید مسئولین بر توزیع سراسری نمک های یددار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – ۱ ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
۲۵۰۰ ۳۰ ۷۵
الف – ۲ ) ساختمانها و محوطه سازی:
ردیف شــرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷ انبارسنگ نمک
انبار محصول تولیدی
آزمایشگاه
سالن تولید و بسته بندی
اداری و رفاهی
سرویس ها
محوطه سازی ۱۷۵۰
۲۵
۱۲
۲۵
۱۵۵
۵۰
– ۳۵۰
۵۵۰
۵۵۰
۵۵۰
۵۰۰
۵۰۰
– ۵/۶۱۲
۷۵/۱۳
۶/۶
۷۵/۱۳
۵/۷۷
۵
۹/۳۰
جــــــمـــع ۷۶۰
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.