پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند دارای ۱۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
تعاریفی ازآنتالپی
چکیده
مقدمه
فرایند نمودار جریان
دیفوزیون
محاسبه مقدار بخار مصرفی برای اواپراتورهای چند بدنه ای
چگونگی مراحل کریستالیزاسیون ساکارز
چگونگی انجام کریستالیزاسیون
نتیجه گیری
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
۱) Analytical Methods used in sugar Refining , 1970 Edited by: R. W. pLEWS
۲) Grabowski. M. , klemes. J., urbaniec. K., Vaccari G. , and Zhu x.x., ۲۰۰۱ , Minimally energy consumption in sugar production by cooling crystallization of concentred raw Juice, Applied Thermal
Engineering, Vol. 21, 1319-
۳) Estaghi, M.N, and Knorr, D. , 2002 , High electric Pulse pretreatment : potential for sugar beet proeessing, jurnal of food Engineering, Vol. 52, PP. 265-
۴) Hand bool of sugar Refining, 2000, edited by : ehung ehi chou
JOHN WILEY & SONS, INC
۵) Mahn. K., Hoflmann, C., and Marlander, B. , 2002, Distribution of quality components in different morphological sections of sugar
۶) Manufacture and refining of raw vane sugar, 1982 (second, completely. Revised edition ) V . E. BAIKOW
۷) Potgieter , j . H., potgieter , S.S. , and legadi, B., 2001 , proposeel modifications to the method for the determination of arailabale limc, minerals Engineering, Vol. 14 No. 5, pp. 515-
۸) Specialised sugars for the food Industry ,1976 Jeanne C. Johnson publisher: NOYes Data corporation
۹) Sugar: science and Technology , 1979 Edited by : G. G. BIRCH
And K.J. PARKER, Applied science publishers LTD
۱۰) G. Vaccari, G. Mantovani, An innovative and environmentally compatible process for beet sugar production: cooling crystallization of raw juice , proceedings of the first Symposinm AVH Association, Reims, 1993, pp. 57-
۱۱) K. Urbaniec, G. Vaccari, F. Andreoli, G. Mantovani, Raw juice continuous concentration and crystalization: possible schemes for the energy supply, Zuckerindustrie 121 (1996) 807-
تعاریفی ازآنتالپی
۱-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال
۲-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص=V
در رابطه با آب و بخار آب ۳ آنتالپی وجود دارد
۱-انتالپی مایع اشباع
۲-انتالپی تبخیر
۳-انتالپی بخار اشباع
چکیده
فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام
۱-استفاده از ریز صافی ها
۲-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای
دما و فشار بستگی دارد
مقدمه
این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است
بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد
فرایند نمودار جریان
در ابتدا چغندر قند تمیز و بریده شده و وقتی عصاره خام جدا شد وارد دستگاه استخراج کننده می شود
در استخراج کننده غلظت عصاره ابتدا ۱۵% است و دما در منفذ آن ۳۰ درجه است و سپس عصاره برای کاهش اجزاء چغندر قند تا دمای ۷۰ درجه گرم می شود
دیفوزیون مهمترین مرحله استخراج قند است
دیفوزیون
هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است
عمل تبخیر آب یا تغلیظ شربت Evaporation نام دارد
در مراحل ششگانه فوق هرچقدر درجه خلوص درطی تصفیه بالاتر رود میزان قند استحصالی بیشتر می شود
برای تهیه کریستال مورد نیاز در مرحله Crystallization از شربت تصفیه شده باید درطی دو مرحله عملیات را دنبال کرد
۱- شربت تمیزی که پس از تصفیه خام بدست می آید باید تغلیظ شود
۲- Brix (غلظت ماده جامد محلول در آن) به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسانده شود
در این قسمت مقداری از آب شربت بصورت بخارخارج می شود. به ازای ۱kg چغندر قند ۱kg آب باید تبخیر شود
به منظور صرفه جویی درمصرف بخار استفاده از اواپراتورهای چند بدنه ای در کارخانجات قند عمومیت پیداکرده است
محاسبه مقدار بخار مصرفی برای اواپراتورهای چند بدنه ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.