پالینوبیواستراتیگرافی واحد های سنگی نیور، پادها و خوش ییلاق در جنوب بجنورد (کوه سالک – گردنه پلمیس)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پالینوبیواستراتیگرافی واحد های سنگی نیور، پادها و خوش ییلاق در جنوب بجنورد (کوه سالک – گردنه پلمیس) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پالینوبیواستراتیگرافی واحد های سنگی نیور، پادها و خوش ییلاق در جنوب بجنورد (کوه سالک – گردنه پلمیس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پالینوبیواستراتیگرافی واحد های سنگی نیور، پادها و خوش ییلاق در جنوب بجنورد (کوه سالک – گردنه پلمیس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پالینوبیواستراتیگرافی واحد های سنگی نیور، پادها و خوش ییلاق در جنوب بجنورد (کوه سالک – گردنه پلمیس) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

ناحیه مورد مطالعه در فاصله ۴۲ کیلومتری جنوب بجنورد درمحل گردنه پلمیس در مسیر جاده بجنورد به اسفراین قرار دارد. در این ناحیه رسوبات پالئوزوئیک بالغ بر ۲۰۰۰ ضخامت داشته و از پایین به بالا به سازندهای میلا، لشگرک، قلی، نیور، پادها و خوش ییلاق تقسیم شده است. این ناحیه در سال ۱۳۷۵ و ۱۳۷۶ بوسیله مولف بازدید و از سازندهای نیور، پادها و خوشش ییلاق اندازه گیری و نمونه برداری شد.
ضخامت سازند نیور در این ناحیه ۹۲۷ متر، سازند پادها، ۱۱۲ متر و سازند خوش ییلاق ۹۷ متر اندازه گیری شد. روی هم رفته ۶۰۰ نمونه از سازندهای نیور، پادها و خوش ییلاق تهیه گردید. این نمونه ها در آزمایشگاه پالینولوژی اکتشاف وزارت نفت تجزیه شیمیایی و میکروفسیل های آن مورد مطالعه قرار گرفت. دراین مطالعه ۶۰ گونه اکریتارش ، ۱۰ گونه میوسپور و ۲۰ گونه کیتینوزوآ شناسایی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.