ژنز کانسارهای پلی متال منطقه آوه – الموت (شمال شرق قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ژنز کانسارهای پلی متال منطقه آوه – الموت (شمال شرق قزوین) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ژنز کانسارهای پلی متال منطقه آوه – الموت (شمال شرق قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ژنز کانسارهای پلی متال منطقه آوه – الموت (شمال شرق قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ژنز کانسارهای پلی متال منطقه آوه – الموت (شمال شرق قزوین) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بر اساس مطالعات پترولوژیکی اکسیدهای اصلی و عناصر نادر، سنگهای آذرین منطقه در سری آلکالن تا شوشونیتی قرار می گیرند و همچنین از بررسی عناصر نادر و نادر خاکی موجود در این سنگها و مقایسه آنها با مقادیر استاندارد ماگمای اولیه، چنین نتیجه می شود که فرایندهای نظیر آلایش، تفریق، و یا اختلاط ماگمایی در سر تحولی ماگماتیسم منطقه نقش به سزایی داشته است.
کانه زایی در منطقه از نوع هیدروترمالی بوده که به صورت دیده می شود: یکی رگه های مس (عمدتا کالکوپیریت و مالاکیت) در اطراف روستای آوه و دیگری رگه های باریت – سرب (گالن و باریت) در اطراف روستای یرک، ضریب همبستگی بین عنصر مس با مولیبدن و منگنز مثبت و قابل توجه است و با سایر عناصر مورد بررسی صفر و منفی است. ضریب همبستگی بین عنصر مولیبدن با نقره و نیز روی با کادمیوم مثبت و قابل توجه می باشد. عیار میانگین مس در نمونه های انتخاب شده، برابر ۷/۵ درصد و در مورد طلا در هفت نمونه مورد بررسی بین ۷۰ppb و ۲۸۸۵ppb متغیر می باشد.
در رگه های مس دمای هموژنیزاسیون انکلوزیونهای سیال موجود در کوارتزها بین ۴۷۵ تا ۵۲۰ درجه سانتیگراد، درجه شوری سیال بین ۱۴/۸ تا ۲۰/۷ درصد وزنی NaCl دانسیته سیال بین ۰/۹۱ تا ۱/۱۰ گرم بر سانتیمتر مکعب و فشار وارد بر محلول بین ۶۴۲/۹۷ تا ۹۰۲/۴۸ اتمسفر اندازه گیری شده است. در رگه های باریت – سرب دمای هموژنیزاسیون انکلوزیونهای موجود در باریت بین ۱۰۸ تا ۱۳۰ درجه سانتیگراد ، درجه شوری سیال بین ۱۲/۴ تا ۱۵/۷ درصد وزنی NaCl دانسیته سیال بین ۰/۹۲ تا ۰/۹۶ گرم بر سانتیمتر مکعب و فشار وارد بر محلول بین ۱/۳۲ تا ۵/۲۹ اتمسفر اندازه گیری شده است.
کانه زایی در منطقه آوه از نوع اپی ترمال تا هیپوترمال رگه ای می باشد و در راستای قائم یک زونالیته کانی شناسی پیش بینی می شود که در آن کانه های کم دما نظیر باریت در سطح و کانه های دما بالاتر نظیر کالکوپیریت (و احتمالا اسفالریت) در اعماق بیشتر گسترش یافته اند. در این منطقه ذخایر باریت، سرب و مس با توجه به گسترشی که دارند می توانند اقتصادی باشند . همچنین مقادیر طلا، نقره و کادمیوم در نمونه های تجزیه شده بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.