UNIVERSITILES STUDENT”S PERCEPTIONS OF BIOTECHNOLOGY AND GENETICALLY MODIFIED FOODS.


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 UNIVERSITILES STUDENT”S PERCEPTIONS OF BIOTECHNOLOGY AND GENETICALLY MODIFIED FOODS. دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد UNIVERSITILES STUDENT”S PERCEPTIONS OF BIOTECHNOLOGY AND GENETICALLY MODIFIED FOODS.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی UNIVERSITILES STUDENT”S PERCEPTIONS OF BIOTECHNOLOGY AND GENETICALLY MODIFIED FOODS.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن UNIVERSITILES STUDENT”S PERCEPTIONS OF BIOTECHNOLOGY AND GENETICALLY MODIFIED FOODS. :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

In biotechnology a major field of discussion is Genetically Modified (GM) organisms. New medical, political , ethical and religious discussions arise over the production and consumption of these organisms. Different consumer surveys conducted in the USA, Japan, and Europe showed that consumer’s perceptions about GM foods are strongly influenced by the type of information they received , their confidence in government, and cultural preferences. This article summarizes the current situation with regard to biotechnology , with a particular focus on GM foods. In addition a survey was done on the students of Yazd university to assess their knowledge and opinion on the dangers of opportunities of genetic modification. It seems that public knowledge about biotechnology is low in Iran and more efforts are needed to improve their understanding of different aspects of biotechnology.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.