تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر – استان خراسان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر – استان خراسان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر – استان خراسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر – استان خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر – استان خراسان :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر برداشت بی رویه از منابع ابی زیر زمینی توام با اثر تشدید کننده خشکسالیها، تاثیر منفی شدیدی بر ابدهی منابع آب خصوصا قنوات داشته است. کاهش سطح زیر کشت اراضی وابسته به قنات باعث تنگ شدن معیشت خانوارهای بهره بردار و ا فزایش مهاجرت روستائیان می شود.
یکی از راهکارهای مقابله با افت آبهای زیر زمینی اجرای طرح های آبخیزداری و پخش سیلاب می باشد. کنترل سیلابها و روانابها و ایجاد فرصت برای نفود آن به زمین، چه در سرشاخه ها و مسیلهای داخل حوزه های ابخیز (مورد بحث در این مقاله) و چه در دشت های افکنه ای پایین دست (آبخوانداری و پخش سیلاب) تاثیرات مهمی در افزایش پتانسیل آبهای تحت الارضی و منابع آبی وابسته به آن دارد. در متن مقاله بعد از بررسی اجمالی وضعیت قنوات شهرستان کاشمر، به بررسی تاثیر عملیات بهره برداری از سیلاب درحوزه های آبخیز بر آبدهی قنوات کوهستانی با مقایسه دبی های اندازه گیری شده قناتها احیا شده در دو مقطع قبل و بعد از اجرای عملیات ابخیزداری به همراه نصاویری از تغییرات آبدهی قنوات و عملیات انجام گرفته در بالا دست آنها، پرداخته میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.