ساخت رنگ های دی آزو جفت شده با ? – نفتل و ?- نفتل با استفاده از (۲) NaHSO و بررسی قابلیت کاربرد آنها در رنگرزی منسوجات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ساخت رنگ های دی آزو جفت شده با ? – نفتل و ?- نفتل با استفاده از (۲) NaHSO و بررسی قابلیت کاربرد آنها در رنگرزی منسوجات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ساخت رنگ های دی آزو جفت شده با ? – نفتل و ?- نفتل با استفاده از (۲) NaHSO و بررسی قابلیت کاربرد آنها در رنگرزی منسوجات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت رنگ های دی آزو جفت شده با ? – نفتل و ?- نفتل با استفاده از (۲) NaHSO و بررسی قابلیت کاربرد آنها در رنگرزی منسوجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ساخت رنگ های دی آزو جفت شده با ? – نفتل و ?- نفتل با استفاده از (۲) NaHSO و بررسی قابلیت کاربرد آنها در رنگرزی منسوجات :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه سنتز برخی از رنگهای دی آزونیوم بر پایه – نفتول و – نفتول نیازمند شرایط ویژه از قبیل دمای پایین و یا استفاده از اسید های غلیظ و حتی در برخی موارد فشارهای بالا می باشد. علاوه بر صرف هزینه بالا و دشواری فراوان تامین شرایط واکنش، استهلاک دستگاه های تولید رنگ در نتیجه استفاده از اسیدهای غلیظ نیز یکی از معایب این سیستم می باشد. از مزایای اسیدهای جامد می توان به جابه جایی آسان، کاهش خوردگی راکتور و ظروف، آلایندگی کمتر محیط زیست، جلوگیری از بوجود آمدن محصولات فرعی درفرایند و… اشاره نمود. در میان اسیدهای جامد موجود توجه ما به (۲) NaHSO جلب شد که اسید جامدی بوده که می تواند تحت شرایط نا همگن هم به عنوان عامل و هم به عنوان کاتالیزور برای تبدیل گروه های اصلی آلی مورد استفاده قرار گیرد. با استفاده از اسید فوق توانستیم برخی از رنگهای دی آزونیوم بر پایه نفتول – و – نفتول را در دمای محیط و فشار اتمسفر ، با درصد بالا و زمان کوتاه تولید نمائیم . تست های IR برای تایید فرمول رنگ بر روی نمونه ها انجام گرفت. در ادامه عملیات رنگرزی با رنگهای سنتز شده صورت گرفت و جهت بررسی کیفیت رنگ های تولیدی نیز آزمون های ثبات شستشویی و ثبات نوری بر روی کالاهای رنگ شده انجام شد. نتیجه این آزمایشات نشان داد که رنگهای سنتز شده در گروه رنگهای دیسپرس قرار می گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.