تاثیر طولانی مدت آبیاری با پساب فاضلاب شهری تهران بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی خاک تحت جنگلکاری ( کاج تهران )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر طولانی مدت آبیاری با پساب فاضلاب شهری تهران بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی خاک تحت جنگلکاری ( کاج تهران ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر طولانی مدت آبیاری با پساب فاضلاب شهری تهران بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی خاک تحت جنگلکاری ( کاج تهران ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر طولانی مدت آبیاری با پساب فاضلاب شهری تهران بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی خاک تحت جنگلکاری ( کاج تهران )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر طولانی مدت آبیاری با پساب فاضلاب شهری تهران بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی خاک تحت جنگلکاری ( کاج تهران ) :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
استفاده از فاضلاب شهری که زمانی به عنوان یک منبع آلودگی تلقی می گردید، امروزه غیر از تامین آب جهت گیاهان و صرفه جویی در منابع آبی، به عنوان یک منبع کودی نیز به حساب می آید . در این تحقیق ، برخی از ویژگی های فاضلاب شهری تهران و تاثیر طولانی مدت آبیاری با آن ۱۵) سال ) روی ویژگی های فیزیکی – شیمیایی خاک تحت پوشش کاج تهران ) ) Pinus eldarica Medw. بررسی شد . به این منظور، پس از تعیین مشخصات جغرافیایی و توپوگرافی منطقه شاهد ( آبیاری شده با آب چاه ) و تحت تیمار ( آبیاری شده با فاضلاب شهری ) در یک منطقه جنگل کاری شده در جنوب تهران، در هر عرصه مورد بررسی چهار پلات ۳۰ × ۳۰ متر به صورت تصادفی – سیستماتیک پیاده شد . در هر یک از پلات ها چهار پروفیل خاک حفر و نمونه های خاک از سه عمق ۱۵-۰ ، ۳۰-۱۵ و ۶۰-۳۰ سانتی متری برداشت شد . آنالیز نمونه های خاک نشان داد که خاک تیمار شده با فاضلاب شهری نسبت به خاک تیمار شده با آب چاه از نظر pH ، EC ، کربن آلی و عناصر غذایی نیتروژن ) ) N ، پتاسیم ) ) K و فسفر ) ) P به طور معنی داری از سطوح بالاتری برخوردار است . بررسی ویژگی های فیزیکی – شیمیایی نمونه های آب ( فاضلاب شهری و آب چاه ) نیز نشان داد که فاضلاب شهری از نظر pH ، EC و عناصر NPK به طور معنی داری از مقادیر بالاتری نسبت به آب چاه برخوردار است . به طور کلی نتایج حاصل از این تحقیق، ایده بهره برداری از پساب فاضلاب شهری را به عنوان منبع مهمی برای تامین آب مورد نیاز جنگل کاری و با دارا بودن پتانسیل کودی، البته همراه با کنترل و نظارت بر آن بیش از پیش تقویت و مورد پشتیبانی قرار می دهد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.