بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی و تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونلا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاز تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژن ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز بود. در این مطالعه غلظت ۰/۰۶ درصد اسانس، ، ۵ میکروگرم در میلی لیتر نایسین و PH پنج، شش و هفت استفاده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.