بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاژ تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) :
تعداد صفحات :۲۵
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی و تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونلا تیفی موریوم شماره ۱۳۸ فاز تایپ ۲ و لیستریا مونوسیتوژن ATCC19118 در آبگوشت قلب – مغز بود. در این مطالعه غلظت ۰/۰۶ درصد اسانس، ، ۵ میکروگرم در میلی لیتر نایسین و PH پنج، شش و هفت استفاده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.