تعیین شتاب جاذبه زمین با استفاده از “اندازه گیر و ثبت کننده جریان-ولتاژ الکتریکی ثابت و متغیر” (everymeter)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین شتاب جاذبه زمین با استفاده از “اندازه گیر و ثبت کننده جریان-ولتاژ الکتریکی ثابت و متغیر” (everymeter) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین شتاب جاذبه زمین با استفاده از “اندازه گیر و ثبت کننده جریان-ولتاژ الکتریکی ثابت و متغیر” (everymeter)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین شتاب جاذبه زمین با استفاده از “اندازه گیر و ثبت کننده جریان-ولتاژ الکتریکی ثابت و متغیر” (everymeter)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین شتاب جاذبه زمین با استفاده از “اندازه گیر و ثبت کننده جریان-ولتاژ الکتریکی ثابت و متغیر” (everymeter) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

بدون شک پارامتر فیزیکی g، شتاب گرانشی، علیرغم ثابت نبودن آن بر روی سطح زمین، آن را با عدد ۹.۸ms-2 می شناسیم. شیوه های مختلفی برای تعیین این پارامتر فیزیکی وجود دارد. یکی از این شیوه ها، استفاده از حرکت سقوط آزاد است. با فرض بر اینکه فاصله زمانی و مکانی جسم در دو وضعیت اولیه ( لحظه سقوط آزاد) و ثانویه معلوم باشد، کمیت g را می توان از طریق یک محاسبه ساده تعیین نمود. فاصله بین دو موقعیت اولیه و ثانویه از طریق اندازه گیری طول تعیین می شود. لیکن اندازه گیری زمان شروع حرکت سقوط آزاد و زمان عبور از موقعیت ثانویه بدون استفاده از ابزار های دقیق میسر نمی باشد. در این مقاله، قصد بر این است که فاصله زمانی بین دو رویداد را از طریق وسیله ای به نام " everymeter" ثبت و کمیت g را از این طریق تعیین نماییم[ ۱] . بنابر این، اگر از هر یک از دو وضعیت اولیه و ثانویه جسم سیگنالی به کامپیوتر برسد آنگاه این لحظات توسط کامپیوتر ثبت و فاصله زمانی بین دو رویداد تعیین خواهد شد. در این گزارش، سیگنالهای الکتریکی از طریق عبور یک جسم آهنربایی کوچک که از میان یک حلقه سیم مسی می گذرند، تولید شده اند. کمیت g در این آزمایش ۹.۴ms-2 تعیین شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.