تعیین شرایط بهینه برای پاربویلینگ برنجهای ایرانی جهت استخراج روغن خوراکی از سبوس و اندازه گیری میزان اسید چرب آزاد آن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین شرایط بهینه برای پاربویلینگ برنجهای ایرانی جهت استخراج روغن خوراکی از سبوس و اندازه گیری میزان اسید چرب آزاد آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین شرایط بهینه برای پاربویلینگ برنجهای ایرانی جهت استخراج روغن خوراکی از سبوس و اندازه گیری میزان اسید چرب آزاد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین شرایط بهینه برای پاربویلینگ برنجهای ایرانی جهت استخراج روغن خوراکی از سبوس و اندازه گیری میزان اسید چرب آزاد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین شرایط بهینه برای پاربویلینگ برنجهای ایرانی جهت استخراج روغن خوراکی از سبوس و اندازه گیری میزان اسید چرب آزاد آن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

برنج از محصولات مهم زراعی کشور است برطبق آمار ارائه شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی کشور میزان تولید شلتوک در سال زراعی ۸۸-۸۷ بالغ بر ۲۲۵۳۴۱۶تن گزارش شده است و توجه به آن بعنوان یک ماده غذایی مهم با در نظر گرفتن نیازهای غذایی کشور در جهت کاهش ضایعات حاصل از فراوری ان می تواند بسیار مهم باشد سالانه مقادیر قابل توجهی سبوس به عنوان ضایعات تولید برنج دور ریخته می شود و عدم توجه به استفاده از آن بعنوان یک ماده اولیه در جهت استخراج روغن با درجه کیفی بالا به دلیل قابلیت فساد بالای این روغن در اثر فعالیتهای آنزیم لیپولیتیک لیپاز بلافاصله پس از برنجکوبی خود از مسائلی است که می تواند از جنبه اقتصادی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد پاربویلینگ فرایندی است که امروزه نقش آن به عنوان یک فرایند ویژه و قابل اجرا قبل از برنجکوبی درجهت بهبود خصوصیات برنجکوبی و تغذیه ای محصول مشخص گردیدها ست به همین منظور در ارتباط با تاثیر فرایندهای پاربویلینگ دو واریته شلتوک کشور به نامهای رضاجو دانه متوسط و حسن سرایی دانه بلند تحت تاثیر سه تیمار متفاوت از فرایند مذکور بهمراه تیمار کنترل جهت اندازه گیری برخی شاخصهای اقتصادی شامل میزان روغن خام استحصالی و میزان اید چرب آزاد روغن پس از پخت قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.