بهره برداری از پسماندهای صنایع غذایی جهت بازیافت پروتئین ها فیبرها، آنتی اکسیدانها و رنگدانه های غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهره برداری از پسماندهای صنایع غذایی جهت بازیافت پروتئین ها فیبرها، آنتی اکسیدانها و رنگدانه های غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهره برداری از پسماندهای صنایع غذایی جهت بازیافت پروتئین ها فیبرها، آنتی اکسیدانها و رنگدانه های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهره برداری از پسماندهای صنایع غذایی جهت بازیافت پروتئین ها فیبرها، آنتی اکسیدانها و رنگدانه های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهره برداری از پسماندهای صنایع غذایی جهت بازیافت پروتئین ها فیبرها، آنتی اکسیدانها و رنگدانه های غذایی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

امروزه مدیریت پسماندها و ضایعات کارخانجات فراوری میوه جات از مشکلات عمده صنایع غذایی می باشد حال آنکه درجوامع پیشرفته از پسماند به عنوان منبع ارزشمندی جهت بازیافت انواع فراورده های غنی شده مکمل ها و افزودنی ها استفاده می شود غذاهای عملگر Functional Foods درواقع فرمولاسیون بهینه شده ای از انواع ریزمغذی و درشت مغذی ها هستند که باعث براورده شدن تمام نیازهای بدن می شود پسماندها و ضایعات میوه جاتدر حین فراورش نیز منبع غنی از این ترکیبات هستند پروتئین ها ، فیبر غذایی، آنتی اکسیدانها، و مواد پلی فنلی از جمله این ترکیبات هستند این مقاله سعی بر ان دارد که تا ضمن مرور منابع گیاهی استخراج ترکیبات فوق روشهای رایج صنعتی استخراج ترکیبات عملگر را نیز بررسی کرده و در انتها راهکارهایی جهت بهینه سازی بازیافت این مواد ارایه کند تا استفاده از پسماند مواد غذایی از یک تهدید زیست محیطی به فرصت تبدیل شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.