بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از کار از شایع ترین عوامل زیان آور ناشی از کار بوده که از دیرباز سلامتی کارگران را تهدید می نماید بعلت ماهیت وجودی اغل ب صنایع که شاغلین در آن با استفاده از قوای جسمانی و فیزیکی به فعالیت می پردازند اساسا در اثر فشارهای طولانی مدت یا تکراری در بافتهای نرم انسان مثل اعصاب، تاندونها و مفاصل ریسک ابتلا به اختلالات یاد شده بالا خواهد بود. این مطالعه با هدف ارزیابی میزان اختلالات به روش (Quick Exposure Check ) QEC شاغلین صنایع تولید نوشابه در تهران انجام پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.