بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ریسک فاکتور های ایجاد کننده اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش QEC درکارخانه نوشابه سازی زمزم :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از کار از شایع ترین عوامل زیان آور ناشی از کار بوده که از دیرباز سلامتی کارگران را تهدید می نماید بعلت ماهیت وجودی اغل ب صنایع که شاغلین در آن با استفاده از قوای جسمانی و فیزیکی به فعالیت می پردازند اساسا در اثر فشارهای طولانی مدت یا تکراری در بافتهای نرم انسان مثل اعصاب، تاندونها و مفاصل ریسک ابتلا به اختلالات یاد شده بالا خواهد بود. این مطالعه با هدف ارزیابی میزان اختلالات به روش (Quick Exposure Check ) QEC شاغلین صنایع تولید نوشابه در تهران انجام پذیرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.