بررسی جنبه های اقتصادی – اجتماعی فعالیت های حصیر بافی در روستاهای حشیه تالاب بین المللی هامون (در سال های قبل و بعد از شکسالی های اخیر)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جنبه های اقتصادی – اجتماعی فعالیت های حصیر بافی در روستاهای حشیه تالاب بین المللی هامون (در سال های قبل و بعد از شکسالی های اخیر) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جنبه های اقتصادی – اجتماعی فعالیت های حصیر بافی در روستاهای حشیه تالاب بین المللی هامون (در سال های قبل و بعد از شکسالی های اخیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جنبه های اقتصادی – اجتماعی فعالیت های حصیر بافی در روستاهای حشیه تالاب بین المللی هامون (در سال های قبل و بعد از شکسالی های اخیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جنبه های اقتصادی – اجتماعی فعالیت های حصیر بافی در روستاهای حشیه تالاب بین المللی هامون (در سال های قبل و بعد از شکسالی های اخیر) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

صنایع دستی و هنرهای سنتی، میراث ارزشمند پیشینیان است که در همه دنیا به آن ارج نهاده می شود و برای حفظ و بقای آن تلاشهای بسیاری انجام می گیرد. یکی از صنایع دستی معمول سیستان حصیربافی است که از گذشته های دور در این منطقه معمول بوده است. در واقع، روستائیان حاشیه تالاب بین المللی هامون بواسطه دسترسی به نیزارهای این تالاب به حرفه حصیربافی مشغول بوده و از این طریق امرار معاش می کرده اند. مقاله حاضر در پی تحلیل فضایی و بررسی جنبه های اقتصادی- اجتماعی فعالیت های حصیربافی در سالهای قبل و بعد از خشکسالی های ۱۳۷۷-۸۳، در روستاهای حاشیه تالاب بین المللی هامون می باشد. روش تحقیق به روش توصیفی- تحلیلی و از طریق پرسشنامه انجام گردیده است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه خانوارهای ساکن در روستاهای دارای فعالیت های حصیربافی در حاشیه هامون می باشد و جامعه نمونه نیز بر اساس فرمول کوکران ۳۰۰ خانور حصیرباف انتخاب گردید. نتایج حاکی از آن است که از بین ۱۰ روستایی که قبل از این خشکسالی ها به عنوان روستاهای مطرح در حصیربافی منطقه بوده اند، در حال حاضر تنها ساکنان یک روستا به حرفه حصیر بافی مشغولند که ساکنان این روستاها نیز هم اکنون مواد اولیه فعالیت های حصیربافی خویش را از افغانستان تهیه می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.