بررسی عوامل موثر بر غلظت نیترات آبشویی شده محصولات یونجه،ذرت و سبزیجات با استفاده از مدل NLEAP و ارایه راهکار در اراضی کرج


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر غلظت نیترات آبشویی شده محصولات یونجه،ذرت و سبزیجات با استفاده از مدل NLEAP و ارایه راهکار در اراضی کرج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر غلظت نیترات آبشویی شده محصولات یونجه،ذرت و سبزیجات با استفاده از مدل NLEAP و ارایه راهکار در اراضی کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر غلظت نیترات آبشویی شده محصولات یونجه،ذرت و سبزیجات با استفاده از مدل NLEAP و ارایه راهکار در اراضی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر غلظت نیترات آبشویی شده محصولات یونجه،ذرت و سبزیجات با استفاده از مدل NLEAP و ارایه راهکار در اراضی کرج :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تامین غذای جمعیت رو به رشد جهان نیازمند افزایش تولید محصولات کشاورزی می باشد. نیترات از جمله اساسی ترین عناممر مورد نیاز برای رشد و تولید محصولات زراعی و باغی است. از سوی دیگر مصرف بی رویه کودهای شیمیایی باعث بالارفتن غلظت نیترات در منابع آب های سطحی و زیرزمینی شده ‏که مشکلات عدیده ‏ای را همچون مرگ دریاچه و بیماری متاهموگلوبینما را بدنبال خواهد ‏داشت. ‏این تحقیق که در کرج و در مزرعه آموزشی-پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام گرفته است. زه آبهای خروجی به زیر منطقه ریشه بوسیله زه کش های نقطه ای جمع آوری شده و غلظت نیتروژن نیتراتی (NO3-N) در آنها توسط روش اسپکتوفتومتری در آزمایشگاه کیفیت آب تعیین گردیده است. غلظت نیترات زه آب ها از ۰/۱۵ ‏تا ۲۸۳ ‏میلی گرم در لیتر تفییر می نماید. ‏این تحقیق با هدف شناسایی عوامل موثر بر بالابودن غلظت نیترات آبشویی شده به زیر منطقه ریشه و همچنین ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش میزان آبشویی نیترات و حفظ کیفیت سغره آب زیرزمینی کرج انجام گرفته است. لذا مدل کامپیوتری NLEAP پس از کالیبراسیون جهت بررسی وضعیت سفره آب زیرزمینی تحت تاثیر اجرای سناریوهای مختلف مدیریت زراعی مورد استفاده قرار گرفتند. در نهایت دستیابی به بهترین وضعیت کیفی سفره آب زیرزمینی در کنار برداشت حداکثر محصول زراعی در مدیریت توامان آبیاری و کوددهی و کاربرد روش های نوین آبیاری در سطح مزارع بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.