بررسی تاثیر نسبت های باندی بر ارتقای میزان همبستگی اطلاعات بافت خاک و بازتاب طیفی مطالعه موردی: کویر دهشیر- یزد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نسبت های باندی بر ارتقای میزان همبستگی اطلاعات بافت خاک و بازتاب طیفی مطالعه موردی: کویر دهشیر- یزد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نسبت های باندی بر ارتقای میزان همبستگی اطلاعات بافت خاک و بازتاب طیفی مطالعه موردی: کویر دهشیر- یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نسبت های باندی بر ارتقای میزان همبستگی اطلاعات بافت خاک و بازتاب طیفی مطالعه موردی: کویر دهشیر- یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نسبت های باندی بر ارتقای میزان همبستگی اطلاعات بافت خاک و بازتاب طیفی مطالعه موردی: کویر دهشیر- یزد :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از روشهای رایج در پردازش تصویر روش نسبت باندی می باشد. این روش اثرات توپوگرافی و سایه ها را از بین برد. و یک سری از نویزها را افزایش و سری دیگری را کاهش می دهد . علاوه بر آن اختلاف بین درجات روشنائی را آشکار کرده و مرزها را مشخص تر می سازد. بر این اساس، هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر نسبت های باندی بر میزان ارتقای همبستگی اطلاعات بافت خاک(رس، سیلت و شن) و بازتاب طیفی در بخشی از کویر دهشیر استان یزد با مساحتی معادل ۶۵ ‏کیلومترمربع می باشد. فرضیه اصلی تحقیق آن است که استفاده از نسبت های طیفی بر روی داده ‏های چند طیفی ماهواره های منابع زمینی می تواند امکان تفکیک و بارزسازی خاک ها را با دقت بیشتری فراهم نماید. بدین منظور ابتدا ۲۷ ‏نمونه از خاک سطحی منطقه، نمونه برداری و درصد شن، رس و سیلت نمونه ها در آزمایشگاه ‏مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. پس از تصحیحات رادیومتریک و هندسی تصاویرسنجنده استر ، ارزش بازتاب طیفی در محل نقاط نمونه برداری در ۱۴ ‏باند اصلی و ۵۶ ‏نسبت باندی استخراج گردید. سپس با استفاده از روش همبستگی پیرسون، مقدار فریب همبستگی در دو حالت (الف: بر اساس رابطه بازتاب طیفی در ۱۴ ‏باند اصلی و مقادیر مربوط به اجزای بافت خاک و ب: بر اساس رابطه بازتاب طیفی در ۵۶ ‏نسبت باندی و مقادیر مربوط به اجزای بافت خاک) محاسبه و مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت به منظور تعیین نوح رابطه باندها و نسبت های باندی بهینه با ذرات خاک از روش رگرسیون گام به گام استفاد. شد. نتایج نشان داد که در حالت دوم (ب) میزان همبستگی اجزای رس و سیلت خاک نسبت به حالت اول (الف) افزایش قابل توجهی داشته است در حالیکه هیچ گونه رابطه معنی داری بین ذرات شن و بازتاب های طیفی در حالات مذکور مشاهده نشد . همچنین نتایج تحقیق حاضر نشان داد که با افزایش سطح ذرات خاک، میزان انعکاس در محدوده فروسرخ موج کوتاه کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.