بررسی اثر هسته فومی سوراخدار در الگو و زمان پرشدن قالب و خواص مکانیکی ساختار ساندویچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر هسته فومی سوراخدار در الگو و زمان پرشدن قالب و خواص مکانیکی ساختار ساندویچی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر هسته فومی سوراخدار در الگو و زمان پرشدن قالب و خواص مکانیکی ساختار ساندویچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هسته فومی سوراخدار در الگو و زمان پرشدن قالب و خواص مکانیکی ساختار ساندویچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر هسته فومی سوراخدار در الگو و زمان پرشدن قالب و خواص مکانیکی ساختار ساندویچی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مقاله بررسی خواص مکانیکی و پارامترهای تولیدی، صفحات ساندویچی با رویههایی از جنس الیاف شیشه/ پلیاستر و هسته فوم PVC تولید شده با استفاده از روش VIP به صورت تجربی انجام گرفته است. در این تحقیق برای امکان پذیری تولید صفحات ساندویچی با روش VIP سوراخهایی بر روی هسته، برای جریان یافتن رزین به سمت پایین هسته ایجاد شده است. برای بررسی تاثیر سوراخهای ایجاد شده بر روی هسته بر روی خواص مکانیکی سازه از آزمون خمش سه نقطهای و آزمون چسبندگی پوسته به هسته استفاده شده است. همچنین تاثیر سوراخهای ایجاد شده بر الگوهای جریان و زمان پرشدن قالب بررسی شده است سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش۱/۴% در وزن سازه میگردند. در حالی که این سوراخها بیشینه نیروی تحملی در خمش را ۲۹ % و انرژی متناظر جذب شده توسط نمونه را ۹۰ % افزایش میدهند. همچنین سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش جزئی در استحکام چسبندگی پوسته به هسته میشوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.