بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: کاهش آلودگی یکی از راهکارهای نگهداری مواد غذایی است که با افزودن مواد نگهدارنده قابل انجام است. این مواد با تغییر ساختار و اعمال غشای سلولی، عمل آنزیم ها یا ساختارهای ژنتیکی میکروارگانیسم ها، اثر بازدارندگی روی آنها دارند.مواد و روشها: در این تحقیق، اثر مواد نگهدارنده مختلف بر منحنی رشد باکتری باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر مورد بررسی قرار گرفت. به این صورت که ابتدا منحنی رشد باکتری در عدم حضور مواد نگهدارنده، رسم شد و سپس منحنی رشد باکتری در حضور اسید استیک که یک ماده نگهدارنده شیمیایی است و نایسین که یک ماده نگهدارنده طبیعی است، در غلظت های پایین تر از کمترین غلظت مهار کننده ۱ رسم شد. منحنی رشد این باکتری در حضور اسید سیتریک و سوربات پتاسیم به طور توام در غلظت های مختلف، رسم و تغییرات pH در این مدت بررسی شد.یافته ها: باسیلوس سرئوس در حضور اسید استیک با غلظت نصف کمترین غلظت مهار کننده، هیچ رشد معنی داری نداشت و pH، در این مدت ثابت و برابر با ۵ بود اما در غلظت های ربع و یک هشتم کمترین غلظت مهار کننده، باکتری با تعدیل pH رشد کرد. باسیلوس سرئوس پس از تقریبا ۱۲ ساعت در حضور نایسین شرایط را تعدیل کرده و با افزایش pH رشد خود را شروع می کند. همچنین استفاده توام اسید سیتریک و سوربات پتاسیم اثر یکدیگر را افزایش داد.نتیجه گیری: باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر نسبت به غلظت های کمتر از MIC مواد نگهدارنده مختلف مقاومت نشان می دهد و به همین دلیل پیشنهاد می شود که از کاربرد غلظت های کمتر از MIC اجتناب شود.

کلید واژه: باسیلوس سرئوس، مواد نگهدارنده، کمترین غلظت مهار کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.