مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند – اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند – اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند – اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند – اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند – اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
آب موجود در ماده غذایی، مهمترین عامل تعیین کننده نوع و سرعت تخریب به شمار می آید و ریواس به دلیل محتوای رطوبت بالا در معرض فساد می باشد. فرآیند آبگیری اسمزی و فرا صوت می تواند به عنوان پیش تیمار جهت آبگیری اولیه، قبل از خشک کردن با هوای داغ مورد استفاده قرار گیرد که منجر به کاهش آب بافتی و سهولت انتقال جرم هنگام خشک کردن می شود.هدف از این تحقیق تعیین پارامتر های موثر در حین فرآیند خشک کردن می باشد. بنابراین تاثیر فاکتور های :نوع محلول اسمزی)ساکارز و سوربیتول(،مدت زمان غوطه وری) ۳،۲،۱ و ۴ساعت(،غلظت محلول اسمزی) ۲۲ و ۴۲ درصد(و مدت زمان صوت دهی با امواج فرا صوت ( ۲۰،۱۰ و ۳۰ دقیقه ) بر میزان از دست دادن آب و جذب مواد جامد به دست آمده است.نتایج مربوط به تجزیه واریانس نشان داد که که میزان از دست دادن آب در نمونه ریواس آبگیری شده با غلظت ۲۲ درصد (وزنی/وزنی) ساکارز همراه با پیش فرآیند فراصوت ( ۲۰ دقیقه) به حداکثر مقدار خود رسید که اختلاف آماری معنی دار (۰/۰۵>p ) با نمونه ریواس آبگیری شده با غلظت ۲۲ درصد )وزنی/وزنی( ساکارز همراه با پیش فرآیند فراصوت ) ۳۲ دقیقه( مشاهده نگردید. همچنین کمترین مقدارجذب مواد جامد در نمونه آبگیری شده با سوربیتول ۲۰ درصد (وزنی/وزنی)و اعمال پیش فرآیند فراصوت( ۳۲ دقیقه) مشاهده شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.