تأثیر کاربرد – تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز به برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی شیرینی سنتی یزد/ باقلوا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر کاربرد – تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز به برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی شیرینی سنتی یزد/ باقلوا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر کاربرد – تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز به برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی شیرینی سنتی یزد/ باقلوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر کاربرد – تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز به برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی شیرینی سنتی یزد/ باقلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر کاربرد – تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز به برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی شیرینی سنتی یزد/ باقلوا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

شیرینی محصولی پرطرفدار و پرمصرف در بین گروه‌های سنی مختلفی است که می‌توان کردن ساکارز با کربوهیدارت‌های با قابلیت هضم کم باعث جلوگیری از فساد دندان‌ها و کاهش کالری و نمایه گلایسیمی شد.در این مطالعه ایولین که یک فیبر رژیمی محسوب می‌شود و د- تاگاتوز که یک ستوهگزوز طبیعی با شیرین کنندگی مشابه ساکارز است به عنوان جایگزین ساکارز انتخاب شد و با درصدهای اختلاط ۱۰۰: صفر، ۷۵: ۲۵، ۵۰: ۵۰، ۷۵: ۲۵، صفر : ۱۰۰ در تهیه باقلوا مورد استفاده قرار گرفت و خواص فیزیکی شیمیایی و حسی حاصل بررسی شد. با کاهش میزان اینولین و افزایش میزان تاگاتوز درصد رطوبت نمونه‌ها کاهش ولی میزان فعالیت آبی افزایش یافت. سختی نمونه‌ها با افزایش میزان تاگاتوز افزایش یافت و بیشترین مقدار سختی در نمونه حاوی ۱۰۰ تاگاتوز مشاهده شد که با نمونه شاهد (ساکارز)‌مشابه بود. در مورد شاخص‌‌های رنگ کمترین مقادیر hue0,b*,L* در نمونه داری ۱۰۰ تاگاتوز مشاهده شد. پذیرش کلی با افزایش تاگاتوز افزایش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده نمونه‌های ۲۵ اینولین -۷۵ تاگاتوز و ۱۰۰ تاگاتوز از قابلیت بهترین جهت جایگزینی ساکارز برخوردارند که دونمونه اول به علت دارا بودن اینولین به عنوان فیبر رژیمی خصوصیات تغذیه‌ای ویژه‌ای داشته و ماده غذایی عملگر شناخته می‌شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.