کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامه‌ریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامه‌ریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامه‌ریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامه‌ریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامه‌ریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از آنجاییکه کشور ما سرزمینی نسبتاً خشک و نیمه خشک است، لذا استفاده بهینه از آب آبیاری در کشاورزی ما نقش اساسی دارد. و صرفه‌جویی و استفاده از آب نیز مقدور نیست مگر با محاسبه E(t-c) (تبخیر – تعرق) گیاهان مختلف. یکی از مهمترین روش‌های اندازه‌گیری تبخیر – تعرق استفاده از لایسیمتر می‌باشد که در این مقاله با کشت گیاه مرجع (چمن) در منطقه مغان و بررسی نتایج حاصل از آن با نتایج حاصل از معادله پنمن – مانتیث فائو، معادله مذکور را برای آن منطقه کالیبره نموده و معادله کالیبره بصورت ET(0)=1.1139Et(0)penman-monteithfao+0.553 می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.