کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
از آنجاییکه کشور ما سرزمینی نسبتاً خشک و نیمه خشک است، لذا استفاده بهینه از آب آبیاری در کشاورزی ما نقش اساسی دارد. و صرفهجویی و استفاده از آب نیز مقدور نیست مگر با محاسبه E(t-c) (تبخیر – تعرق) گیاهان مختلف. یکی از مهمترین روشهای اندازهگیری تبخیر – تعرق استفاده از لایسیمتر میباشد که در این مقاله با کشت گیاه مرجع (چمن) در منطقه مغان و بررسی نتایج حاصل از آن با نتایج حاصل از معادله پنمن – مانتیث فائو، معادله مذکور را برای آن منطقه کالیبره نموده و معادله کالیبره بصورت ET(0)=1.1139Et(0)penman-monteithfao+0.553 میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.