اثر جایگزینی چربی شیر با روغن زیتون بر ویژگی های بافتی و فیزیکی و حسی پنیر سفید


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر جایگزینی چربی شیر با روغن زیتون بر ویژگی های بافتی و فیزیکی و حسی پنیر سفید دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر جایگزینی چربی شیر با روغن زیتون بر ویژگی های بافتی و فیزیکی و حسی پنیر سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جایگزینی چربی شیر با روغن زیتون بر ویژگی های بافتی و فیزیکی و حسی پنیر سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر جایگزینی چربی شیر با روغن زیتون بر ویژگی های بافتی و فیزیکی و حسی پنیر سفید :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف: ارزش غذایی پنیر مربوط به مواد پروتئینی، چربی و سایر ترکیبات آن است. چربی پنیر از دیدگاه تغذیه ای چربی خوبی محسوب نمی شود و هم اکنون تولید پنیرهای کم چرب، بدون چربی یا بدون کلسترول رو به افزایش است. هدف از این مطالعه تولید پنیر آنالوگ کم چرب و حاوی روغن زیتون و ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی و بافتی و حسی آن در طول زمان نگهداری بود. موادوروشها: آزمون های انجام گرفته در این تحقیق پارامترهای و شاخص های بافتی( پیوستگی، چسبندگی، حالت صمغی، قابلیت جویدن، سفتی)،ارزیابی حسی و ارزیابی رنگ در مدت زمان ۶۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج و بحث: با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق میتوان نتیجه گرفت که با جایگزین کردن روغن زیتون به جای چربی شیراز لحاظ آنالیز بافتی سفتی، حالت صمغی، حالت مقاومت به جویدن کاهش و پیوستگی نمونه ها افزایش یافت. در آنالیز بافتی حضور روغن زیتون باعث نرمتر شدن پنیر، کاهش حالت صمغی و مقاومت به جویدن شد در خواص فیزیکی تغییرات محسوسی با این جایگزینی مشاهده نشد. در ارزیابی حسی تمام تیمارها از لحاظ پذیرش کلی مورد قبول واقع شدند، ولی در بین نمونه ها تیمارهایی که حاوی چربی شیر بودند نسبت به نمونه های حاوی روغن زیتون توسط ارزیابان امتیاز بالاتری را کسب کردند. در ارزیابی رنگ شاخص *L در طی شصت روز نگهداری نمونه ها در ۵-۴ درجه سلسیوس نشان می دهد که در همه نمونه ها کاهش معنی داری در میزان روشنایی نمونه ها بوجود آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.