مقایسه سیستمهای هوش مصنوعی ( ANNs و ANFIS) در برآورد میزان تبخیر از تشتک – مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک چابهار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه سیستمهای هوش مصنوعی ( ANNs و ANFIS) در برآورد میزان تبخیر از تشتک – مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک چابهار دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه سیستمهای هوش مصنوعی ( ANNs و ANFIS) در برآورد میزان تبخیر از تشتک – مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک چابهار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سیستمهای هوش مصنوعی ( ANNs و ANFIS) در برآورد میزان تبخیر از تشتک – مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه سیستمهای هوش مصنوعی ( ANNs و ANFIS) در برآورد میزان تبخیر از تشتک – مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک چابهار :
تعداد صفحات :۲۲
چکیده مقاله:
امروزه در دنیا، آب و منابع آب، یکی از پایه های اصلی توسعه پایدار به شمار می رود. با توجه به محدودیت منابع آب در مناطق خشک و نیمه خشک، جلوگیری از هدر رفت آب از طریق تبخیر به عنوان یکی از عناصر مهم چرخه هیدرولوژی، نقش مهمی را در توسعه و مدیریت منابع آب بازی میکند. در زمینه برآورد تبخیر از تشتک روشها و فرمولهای تجربی زیادی ارائه شده است که اکثر آنها نیازمند پارامترهای ورودی متعددی هستند که یا دسترسی به آنها مشکل است و یا اندازه گیری آنها محتاج صرف هزینه و زمان زیادی می باشد. در این تحقیق از دو مدل، ANFIS, ANNs جهت برآورد تبخیر از تشتک تحت مطالعه موردی در ایستگاه سینوپتیک و چابهار(تحت شرایط اقلیمی خشک و گرم ساحلی) استفاده شده است. برای این منظور، بهترین ترکیب ورودی مدل با استفاده از آزمون گاما، میانگین روزانه دما، رطوبت نسبی، سرعت باد، تعداد ساعات آفتابی و میانگین فشار هوا انتخاب گردید. براساس نتایج حاصله ازبکارگیری معیارهای ارزیابی کارایی مدل ANFIS برای ایستگاه چابهار R(2)-0/966 و RMSE-3/88 و d-0/991 و MAE-0/160، با استفاده از ۳ تابع عضویت نوع گوسی تعیین گردید. همچنین براساس نتایج حاصله ازبکارگیری معیارهای ارزیابی کارایی مدل ANNs برای ایستگاه چابهار R(2)-0/962 و RMSE-4/36 و d-0/989 و MAE-0/24، حاصل گردید که نشان از توانایی بهتر مدل ANFIS در برآورد فرآیند تبخیر از تشتک در این ایستگاه دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.