بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درروغن ۵ واریته روغن زیتون ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درروغن ۵ واریته روغن زیتون ایرانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درروغن ۵ واریته روغن زیتون ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درروغن ۵ واریته روغن زیتون ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درروغن ۵ واریته روغن زیتون ایرانی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
روغن زیتون اساسا به عنوان یکی ازمهمترین روغنهای نباتی درتغذیه محسوب میشود این روغن دارای میزان مختلفی ازترکیبات سلامتی بخش ازجمله استرول ها توکوفرول ها و غیره می باشد بتاسیتوسترول درفرایند تصفیه روغن زیتون دراثرابگیری درمرحله رنگ بری به استیگماستا ۳و۵ دی ان تبدیل میشود دراین تحقیق ۵واریته زیتون ایرانی شامل واریته های زرد روغنی فیشمی شنگه و ماری انتخاب شدند و پس ازروغن کشی خنثی کردن روغن رنگ بری و دردماهای ۵۰و۶۰و۷۰و۸۰و۹۰ درجه سانتیگراد صورت گرفت پس ازآن میزان استیگماستا ۳.۵دی ان روغن های رنگ بری شده ازطریق کروماتوگرافی گازی اندازه گیری و نتایج با نرم افزار SPSS با سطح اطمینان ۵درصد انالیز شدند مشاهدات نشان داد روند ایجاد این ترکیب تا دمای ۸۰درجه سانتیگراد بصورت خطی افزایش نشان داد ولی بعدازاین دما روند افزایشی سرعت چشمگیری به خود گرفت بنابراین این دما به عنوان یک دمای اپتیمم درجهت جلوگیری ازتشکیل استیگماستا ۳.۵دی ان درفرایند رنگبری درنظر گرفته میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.