بررسی حساسیت به ترکسرد در مقاطع جوش فولاد استحکام بالاA517 Grade-B


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حساسیت به ترکسرد در مقاطع جوش فولاد استحکام بالاA517 Grade-B دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حساسیت به ترکسرد در مقاطع جوش فولاد استحکام بالاA517 Grade-B  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حساسیت به ترکسرد در مقاطع جوش فولاد استحکام بالاA517 Grade-B،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حساسیت به ترکسرد در مقاطع جوش فولاد استحکام بالاA517 Grade-B :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فولاد A517 از سری فولادهای کم آلیاژ کوینچ و تمپر شده استحکام بالا میباشد که در صنایع دریایی و پتروشیمی کااربرد ز یاادی دارد. جوش این فولاد به دلیل خصوصیات فیزیکی و استحکام بالا، مستعد به ترک سرد است. پارامترهای متعددی بر میزان حساسیت به ترک دار شدن ا ینفولاد موثرند که در این میان دمای پیشگرم و میزان حرارت ورودی نقش مهمی ایفا می کنند. در این تحقیق، تاثیر پاارامتر ها ی فوق برمیزان حساسیت به ترکدار شدن سرد در مقاطع جوش شده فولاد A517-Grad B توسط روش FCAW بررسی میشود. در این تحقیق دستیابی به حداقل دمای پیشگرم و مد انتقال مذاب بهینه با استفاده از آزمونهای تکن و شکاف روی ور حاصل می گردد. به کمک این آزمونها میزان حساسیت به ترک در مناطق متاثر از دما و فلز جوش را میتوان بررسی نمود. نتا یج آزمون ها نشان داد که درجوشکاری با حالت انتقال مذاب اسپری با حداقل دمای پیشگرم °C 121 و برای حالت انتقال ماذاب اتصال کوتاه باحداقل دمای پیشگرم c 211 میتوان از ترک سرد در مقاطع جوشکاری جلوگیری کرد. همچنین نتایج مقایسه آزمونهای حالت انتقاال مذاب اسپری و حالت انتقال مذاب اتصال کوتاه نشان داد که تمایل به ایجاد و توسعه ترک سرد در حالت انتقال مذاب اسپری کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.