کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
با توجه به اهمیت مواد غذایی در تامین نیازهای انسان ها از قبیل تامین مواد مغذی، تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری های مختلف، بدست آوردن روش های علمی و کاربردی در نگهداری مواد مغذی و خصوصیات کیفی دارای اهمیت بسیاری می باشد. تا به امروز استفاده از حرارت به علت توانایی آن در از بین بردن میکروارگانیسم ها و غیر فعال کردن آنزیم ها موثرترین روش شناخته شده است. ولی فرآیندهای حرارتی (مخصوصا با استفاده در شرایط سخت) باعث افزایش تغییرات شیمیایی و فیزیکی شده که سبب تضعیف ویژگی های کیفی و کاهش مواد مغذی می شود. بنابراین صنعت غذا بطور پیوسته به دنبال تکنولوژی ها و روش های مناسب مانند استفاده از فرایندهای فشار بالا، فرایندهای الکتریکی، مغناطیسی و … نه تنها برای تولید غذا با کیفیت بالا، بلکه برای ایجاد کاربردهای جدید و پیشرفته می باشد. در این بررسی به کاربردهای امواج قراصوت در صنایع غذایی می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.