کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد امواج اولتراسونیک در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت مواد غذایی در تامین نیازهای انسان ها از قبیل تامین مواد مغذی، تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری های مختلف، بدست آوردن روش های علمی و کاربردی در نگهداری مواد مغذی و خصوصیات کیفی دارای اهمیت بسیاری می باشد. تا به امروز استفاده از حرارت به علت توانایی آن در از بین بردن میکروارگانیسم ها و غیر فعال کردن آنزیم ها موثرترین روش شناخته شده است. ولی فرآیندهای حرارتی (مخصوصا با استفاده در شرایط سخت) باعث افزایش تغییرات شیمیایی و فیزیکی شده که سبب تضعیف ویژگی های کیفی و کاهش مواد مغذی می شود. بنابراین صنعت غذا بطور پیوسته به دنبال تکنولوژی ها و روش های مناسب مانند استفاده از فرایندهای فشار بالا، فرایندهای الکتریکی، مغناطیسی و … نه تنها برای تولید غذا با کیفیت بالا، بلکه برای ایجاد کاربردهای جدید و پیشرفته می باشد. در این بررسی به کاربردهای امواج قراصوت در صنایع غذایی می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.