بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای به روش تجربی و عددی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای به روش تجربی و عددی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای به روش تجربی و عددی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای به روش تجربی و عددی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای به روش تجربی و عددی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
رشد روزافزون تقاضا برای سازههای سبکتر منجر به تعویض اجزای فلزی با اجزای مرکب شده است؛اما به دلیل عدم اطمینان از طراحی ایمن، نبود تکنولوژی مورد نیاز برای ساخت و همچنین قیمت بالای این مواد هنوز استفاده از آنها فراگیر نشده و محدود به صنایع خاصی میباشد.کاهش نسبی قیمتها در دهه گذشته همراه با فهم بیشتر از رفتار مواد مرکب، سبب کاربرد این مواد در سازهها شده است، امااستفاده بیشتر از مواد مرکب در کاربردهای سازهای نیازمند ابزارهای طراحی کارآمدتر و کم هزینهتر است. در تحقیق حاضر به بررسی استحکام فشاری پانلهای ساندویچی با هسته کرکرهای پر شده با فومو بدون فوم، به روش تجربی و عددی پرداخته شده و نتایج حاصل از دو روش مذکور با یکدیگر مقایسه شده است. با بررسیهای مقالههای موجود و عدم استفادهی همزمان از جنسهای فولاد زنگنزن و گالوانیزه در ساخت پانلهای ساندویچی، جنسهای مذکور برای ساخت پانل ساندویچی با هسته کرکرهای انتخاب شدند. در ضمن به دلایل اقتصادی و در دسترس بودن ورقهای مذکور، همچنین بافرض استفاده از پانل مذکور در شرایط رطوبتی و اینکه مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن در برابر آب، بیشتر از گالوانیزه میباشد، از فولاد زنگ نزن به عنوان صفحههای رویه و از گالوانیزه به عنوانهسته پانل استفاده شده است. همچنین فضاهای خالی هسته به کمک فوم پلی اورتان پر شده است. پانلهای فوق تحت بار شبه استاتیکی با سرعت یکسان قرار گرفتند. نتایج بیانگر آنست که پانلساندویچی با هسته کرکرهای پر شده با فوم نسبت به پانل ساندویچی با هسته کرکرهای بدون فوم، توانایی بیشتری در جذب انرژی دارند و میزان تغییر شکل حاصل از بار شبه استاتیکی، در نمونه بدونفوم نسبت به نمونه پر شده با فوم بیشتر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.