مسیریابی وسیله نقلیه متصل به حملونقل ترکیبی با رویکرد کانتینری در محیط (GIS) (مطالعه موردی مسیر بندر شهیدرجایی– تبریز )


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مسیریابی وسیله نقلیه متصل به حملونقل ترکیبی با رویکرد کانتینری در محیط (GIS) (مطالعه موردی مسیر بندر شهیدرجایی– تبریز ) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مسیریابی وسیله نقلیه متصل به حملونقل ترکیبی با رویکرد کانتینری در محیط (GIS) (مطالعه موردی مسیر بندر شهیدرجایی– تبریز )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مسیریابی وسیله نقلیه متصل به حملونقل ترکیبی با رویکرد کانتینری در محیط (GIS) (مطالعه موردی مسیر بندر شهیدرجایی– تبریز )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مسیریابی وسیله نقلیه متصل به حملونقل ترکیبی با رویکرد کانتینری در محیط (GIS) (مطالعه موردی مسیر بندر شهیدرجایی– تبریز ) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به آبهای ساحلی، از بنادر متعددی در شمال و جنوبکشور برخوردار است، که هریک به فراخور امکانات و موقعیت و عملکرد، دارای مزیت های متفاوتیهستند. این در حالی است که امروزه بنادر به دلیل توانایی های بالقوه اقتصادی و بازرگانی و غیره یکیاز عوامل مهم توسعه منطقه محسوب میشوند. ایده ی حضور یک پایانه ترکیبی در پسکرانه که بهصورت مستقیم به یک یا چند بندر ساحلی متصل است و دارای تسهیلات لازم برای مواجهه با ترافیکموجود می باشد، باعث کاهش بسیاری از مشکلات ایجاد شده برای بنادر ساحلی گردیده است. اینپایانه ترکیبی داخلی، در غالب موارد دارای ارتباط مستقیم و برنامه ریلی با یک یا چند بندر ساحلیمی باشد. در این مقاله علاوه بر طرح این ایده، یک سیستم کلی حمل ونقل متناسب با آن طرح شده وبه صورت یک شبکه متشکل از مسیرهای وسایل نقلیه و مسیرهای حمل ونقل چندوجهی در نرمافزارجی آی اس مدل شده و معیارهایی برای مسیریابی آنها معرفی شده است، اهمیت معیارها با محاسبهوزن هر معیار از روش سلسله مراتبی فازی (FAHP) تعیین گردیده است. در نهایت با بهره گیری از نرم افزار (Arc GIS) که کارآیی مناسبی در مسائل مسیریابی دارد، مسیریابی بهینه برای حمل کالاهای وارداتی مشخص شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.