تحقیق اسکان، مدیریت و بودجه؛ مهمترین مشکلات گردشگری مذهبی در مشهد مقدس


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق اسکان، مدیریت و بودجه؛ مهمترین مشکلات گردشگری مذهبی در مشهد مقدس دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق اسکان، مدیریت و بودجه؛ مهمترین مشکلات گردشگری مذهبی در مشهد مقدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اسکان، مدیریت و بودجه؛ مهمترین مشکلات گردشگری مذهبی در مشهد مقدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق اسکان، مدیریت و بودجه؛ مهمترین مشکلات گردشگری مذهبی در مشهد مقدس :

خبرگزاری تسنیم: همه در لحظه ورود به مشهد ابتدا به دنبال مکانی برای اسکان و استراحت هستند اما خیلی زود در تور زوارکش ها گرفتار می شوند و اینجا سرآغاز مشکلات زائران است؛ همان جریان تکراری اسکان در خانه های بی کیفیت با قیمت های ناعادلانه و ناامن.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، از این مسئله که عبور کنیم، به موضوع گردشگری و تفریح در شهر مشهد می رسیم. مسئله ای که بیشتر زائران و مسافران نوروزی و تابستانی مشهد به آن انتقاد دارند. آنچه زائران از مشهد دیده و می شناسند، فقط به چند منطقه ییلاقی اطراف شهر و چند مجموعه آبی محدود می شود.
به گفته بیشتر کارشناسان و صاحب نظران حوزه گردشگری، نبود مناطق تفریحی و گردشگری مختلف در مشهد یکی از مهم ترین دلایلی است که میزان ماندگاری زائر را در این شهر کاهش داده به طوری که زائران /تا روز در مشهد می مانند.
بودجه؛ مهم ترین مشکل گردشگری مشهد
استاندار پیشین خراسان رضوی درباره نقاط ضعف گردشگری مشهد می گوید: گرچه در حوزه گردشگری مشهد کارهای خوبی انجام شده و در حال حاضر هم کارهای خوبی صورت می گیرد، اما این فعالیت ها بیشتر باید بر حوزه زائر و زیارت متمرکز شود.
محمد صلاحی در ادامه تاکید می کند: مهم ترین نقطه ضعف مشهد و مشکلی که در این شهر وجود دارد، کمبود بودجه است.
وی تصریح می کند: به عنوان مثال هزینه روستای اخلمد تامین نشده است و هیچ اقامتگاهی برای گردشگران در آنجا وجود ندارد. در حالی که این روستا جاذبه های تفریحی بسیار فراوانی دارد.
استاندار پیشین خراسان رضوی ادامه می دهد: خراسان رضوی بیش از سایر استان ها جاذبه گردشگری دارد. همچنین سازمان میراث فرهنگی باید توس را احیا کند تا مانند حافظیه و سعدیه پررونق شود.
صلاحی با بیان اینکه متولیان مشهدی می توانند گردشگری را به اطراف شهر گسترش دهند، ادامه می دهد: بر این اساس در کلات، نیشابور و… نیز اماکن قدیمی و خوبی وجود دارد اما نیاز داریم تا آن ها را معرفی و به آن ها رسیدگی کنیم، در حقیقت زیرساخت ها باید فراهم باشد.
وی با اشاره به جایگاه شایسته زیارت امام رضا (ع) و اینکه زائری که به مشهد می آید، هدفش زیارت آن امام بزرگوار است، بیان می‎کند: با این حال برای اینکه مردم و زائران، استان خراسان رضوی و شهر مشهد را بشناسند، وظایفی داریم که نباید از آن غافل ماند.
استاندار پیشین خراسان رضوی می گوید: متاسفانه هنوز مراکز تفریحی موجود در مشهد و استان به خوبی معرفی نشده و همچنین باید در این اماکن، مراکز اقامتی راه اندازی و ایجاد شود.
صلاحی ادامه می دهد: مشهد در چندسال اخیر روند روبه رشدی را سپری کرده و شهرداری هم در ایام خاص و به ویژه نوروز با نصب نمادها و ایجاد فضای سبز و… مشهد را زیبا کرده است. اگر از این مسائل بگذریم، باید در مشهد فکری به حال ترافیک و زیرساخت های حمل ونقل کرد.
وی می افزاید: با انتقال پادگان ارتش از شهر، فضایی باز می شود که می توان از آن استفاده های خوبی کرد و لازم است مسئولان این ظرفیت را دست کم نگیرند.
به گفته استاندار پیشین خراسان رضوی، پارکینگ هم مشکل اصلی شهر مشهد است که باید برای آن راه حلی پیش بینی کرد و در کنار مسئله پارکینگ، مقوله راهنمای زائر، ناوگان اتوبوس رانی و تاکسی رانی هم نیاز به تقویت دارد.
سرانه زائر در مشهد به صورت مجزا حساب شود
صلاحی تاکید می کند: مشهد هر سال میزبان بیش از میلیون زائر است، اما هزینه خدمات رسانی به آن ها از اعتباری که به مشهد و مردم این شهر اختصاص داده شده، کسر می شود.
وی می‎گوید: بنابراین باید یک سرانه مجزا نه به شهرداری بلکه به دستگاه هایی مانند دانشگاه علوم پزشکی و… اختصاص داده شود.
استاندار پیشین خراسان رضوی تصریح می کند: دولت باید مشهد را فراملی دیده و سرانه بیشتری برای رفاه زائران اختصاص دهد.
ترافیک، زائران مشهد را با مشکل روبه رو می کند
همچنین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این باره می گوید: ترافیک سنگین مشهد موجب می‎شود که خیلی از زائران و گردشگران نتوانند از وسیله نقلیه مناسب استفاده کنند.
سیدمرتضی حسینی تصریح می کند: متاسفانه در مشهد وسیله نقلیه مناسبی که زائران را به مناطق گردشگری این شهر منتقل کند وجود ندارد، بنابراین با توجه به ترافیک سنگین مشهد زائران رغبت نمی کنند که از مناطق گردشگری این شهر بازدید کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه می دهد: یکی دیگر از نقاط ضعف گردشگری مشهد، نداشتن شناخت زائر از این شهر است. زائران تنها امام رضا (ع) را می شناسند و سایر مناطق گردشگری مشهد را اصلا نمی بینند.
برخورد برخی مجاوران محبت آمیز نیست!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی می افزاید: یکی دیگر از مسائلی که زائران را در مشهد رنج می دهد، برخورد با مسافران است. متاسفانه برخی برخوردها با زائران محبت آمیز نیست.
وی درباره فعالیت‎های کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در حوزه گردشگری مشهد اضافه می کند: در حال حاضر موضوعاتی در کمیسیون فرهنگی وجود دارد که از سوی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در این کمیسیون مطرح شده و ما آن ها را پیگیری می کنیم و اعتقاد داریم مشهد نیازمند توجه مسئولان ملی است.
اقامت؛ دغدغه زائران در مشهد
مدیر موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی در این باره می گوید: موضوع اقامت زائر در مشهد بزرگ ترین مشکل و دغدغه زائران است.
محسن لشکری ادامه می دهد: متاسفانه یک سوم سال را در این زمینه دچار مشکل هستیم و باید این مسئله را به شکلی با واحدهای اقامتی موقت و ارزان حل کنیم، هرچند نباید به گونه ای باشد که واحدهای مجوزدار و ثابتی که در مشهد وجود دارد، دچار مشکل شود.
مدیرکل اسبق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی تصریح می کند: همچنین دسترسی به حرم مطهر رضوی باید راحت تر شود تا دیگر طرح های ترافیکی مانند زوج و فرد و سایر طرح های ترافیکی در مشهد نیازی برای اجرایی شدن نداشته باشد.
وی در ادامه سخنان خود به موضوع نماد های شهری و سازه ها اشاره می کند و می گوید: وقتی از حرم خارج می شوید، ساختمان ها و سازه های تجاری که اطراف حرم وجود دارد، دیده می شود. به این معنی که وقتی وارد شهر مذهبی مشهد می شوید، می بینید که عملا با سایر شهرهای کشور هیچ تفاوتی ندارد و زائر این احساس را ندارد که به شهری زیارتی سفر کرده است.
لشکری گفت: زائر پس از پیمودن خیابان های مختلف به یک باره وارد حرم می شود، در حالی که باید قبل از ورود به حرم این احساس را داشته باشد که به یک مکان مقدس می رود.
وی بیان می کند: این مسئله آسیبی جدی به موضوع زیارت می زند.
لشکری در ادامه به مناطق گردشگری مشهد اشاره می کند و می افزاید: ما به جز مناطق ییلاقی اطراف مشهد مکان های دیگری مانند جاده ولایت را داریم که با برنامه ریزی می تواند به یک منطقه خوب تفریحی تبدیل شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.